MENÜ

Çalımbay'dan zemin açıklaması

Mersin İdmanyurdu, Cumartesi günü Beşiktaş ile sahasında oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Çalımbay'dan zemin açıklaması

Macit Özcan Spor Kompleksi’ndeki antrenmanda futbolcular önce hafif tempolu koşu yaptı. Antrenman ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas çalışmasıyla sürdürdü. Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın zaman zaman oyunu durdurarak uyarılarda bulunduğu idman çift kale maçla sona erdi.

Haberin Devamı

Çalımbay, gazetecilere yaptığı açıklamada Sivas’ta Cumhuriyet Kupası’nı kazandıklarını anımsatarak, hazırlık döneminin çok iyi geçtiğini, morallerinin üst düzeyde olduğunu söyledi.

Hazır olduklarını ve birkaç futbolcunun sakatlığı dışında sorunlarının olmadığını kaydeden Çalımbay, "Lige çok iyi başlamamız lazım. Bunun için de Beşiktaş maçını çok iyi şekilde bitirmemiz gerekiyor. Taraftarın desteğiyle bu maçı en iyi şekilde bitireceğiz" dedi.

Mersin Stadyumu’ndaki zemin sorunu

Mersin Stadyumu’nun zeminiyle ilgili sıkıntıların hatırlatılması üzerine ise Çalımbay, şunları söyledi:
"Zeminin yüzde 80-90 iyi olacağı ve maçta sıkıntı yaratmayacağı söylendi. Sözüm yanlış anlaşılmış. Benim söylediğim şey en son tercihimizdi. Çünkü bir maç için sahamızı feda etmek istemiyoruz. Eğer o maçtan sonra saha çok daha kötü olacaksa, son seçenek olarak ’İstanbul’da oynarız’ dedik. Fakat bunu ilk seçenek gibi göstermişler. Öyle bir şey yok. Biz kendi taraftarımız önünde, kendi sahamızda oynamak istiyoruz."

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ