MENÜ

Bursasporlular'dan 'sezona merhaba' gecesi

Bursasporlu taraftarlar, "sezona merhaba" gecesi düzenlediler.

Bursasporlular'dan 'sezona merhaba' gecesi

Mudanya'da özel bir teknede gerçekleştirilen gecede taraftarlar, Bursalı sanatçı Tuğba Yurt'un şarkılarıyla gönüllerince eğlendiler.

Taraftar grubu Bursasporum.com'un kuruluşlarının 10'uncu yıldönümü nedeniyle düzenlediği geceye Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri Enver Kumova ve Ali Turan ile çok sayıda davetli katıldı. Taraftarlar, ellerinde yeşil meşaleler, Bursaspor marş ve tezahüratları eşliğinde eğlenirken havai fişek gösterisi de yapıldı.

KUMOVA: BİRAZ DAHA SABREDECEKLER
Tesisler ve Taraftar Dernekleri sorumlusu Enver Kumova, sezon öncesi moral gecesinde bir araya geldikleri için mutlu olduklarını ifade etti, "Bizleri sezon öncesinde, böyle bir moral gecesinde bir araya getirdikleri için taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Çok güzel bir gece oldu. İnşallah bu birlik ve beraberliği sezon içinde de takımımız ve camiamız yaşarsa çok başarılı biz sezon geçiririz" dedi. Enver Kumova, kongre üyelikleri konusunda da şunları söyledi:

"Bekleyen kongre üyelikleri, biz seçilmeden önce de ciddi sayıdaydı. Yönetimimizde bu konuyla ilgili gerekli çalışmaları yapan arkadaşlarımız var. Ciddi bir yığılma var. En kısa sürede sonuçlanacak. Bekleyen arkadaşlar da biraz daha sabredecekler. En kısa zamanda onların kulübümüze üye olmaları sağlanacak."

TUĞBA YURT SAHNE ALDI

Ses sanatçısı Tuğba Yurt ise gecede hareketli şarkılarıyla yeşil beyazlı taraftarları coşturdu. Bursaspor forması giydiği gözlenen Tuğba Yurt, taraftarlarla birlikte marşlar da söyledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ