MENÜ

Ataman: Madalya için gidiyoruz!

A Milli Basketbol Takımımız, Dünya Şampiyonası'na katılmak için dün İspanya'ya gitti. Ay-Yıldızlılar'ın coachu Ergin Ataman, “Hep pozitif düşünen ve iddialı birisiyim. Önce hedef ilk 8, sonra da madalya almak” yorumunu yaptı

Ataman: Madalya için gidiyoruz!

2014 FIBA Dünya Kupası’nda mücadele edecek A Milli Erkek Basketbol Takımımız, dün İspanya’ya gitti. İspanya’nın ev sahipliğinde 30 Ağustos-14 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek organizasyon öncesi İstanbul’daki hazırlıklarını tamamlayan 12 Dev Adam’ın coachu Ergin Ataman, turnuvaya iddialı gittiklerini söyledi. Ataman, “Hep pozitif düşünen ve iddialı birisiyim. Bu turnuvaya önce ilk 8’e girmek, daha sonra da madalya almak için gidiyoruz. “Yarın (bugün) Madrid’de Porto Riko ile son hazırlık maçını yapacağız. Hazırlıklarımız ve sistemimiz tamam. Kimin ne verebileceğini tespit etmiş durumdayız. Porto Riko karşısında son bir deneme yapıp, 30 Ağustos’ta Yeni Zelanda’yı yenerek, Dünya Kupası’na galibiyetle başlamak istiyoruz” diye konuştu.

Kerem: Farklı olacaktır

Milli Takımımız’ın kaptanı Kerem Gönlüm de, hazırlık maçlarında iyi sonuçlar alamamalarına rağmen kupada durumun farklı olacağını düşündüğünü söyledi. Kerem, “Turnuva zamanı geldiğinde, konsantrasyonumuzun üst düzeye çıkmasıyla Dünya Kupası’nda iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum” dedi. Bir başka oyuncumuz Sinan Güler de, “Bu takımın hedefi madalya. Her basamağı emin adımlarla çıkmamız lazım. Bence takımdaki hava çok iyi” değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ