MENÜ

Aslan Podolski

Ünal Aysal, “Podolski lüks olur” diyen Cesare Prandelli'yi ikna etmek için harekete geçti. Alman yıldız ise dünkü idmanda arkadaşlarına sık sık, “Cim Bom” diye bağırarak adeta mesaj gönderdi!

Aslan Podolski

Fenerbahçe karşısında etkisiz bir futbol sergileyen ve neredeyse gol pozisyonu bile bulamayan Galatasaray’da gözler golcü transferine çevrildi. Ünal Aysal, daha önce Lukas Podolski’yi lüks olacağı gerekçesiyle istemeyen Cesare Prandelli’yi ikna etmek için harekete geçti. Başkan, “Podolski’yle büyük ölçüde anlaştık. Şartları tam bize göre” diyerek İtalyan hocadan onay isteyecek.

Türkçe şov yaptı

Bu akşam Beşiktaş’ı ağırlayacak olan Arsenal’in dünkü idmanına Lukas Podolski damga vurdu. Türk asıllı Mesut Özil’le yakın arkadaş olan Alman yıldız antrenmanda arkadaşlarına, “Cim Bom”, “Abi buraya”, “Hızlı hızlı”, “Gaz var, gaz ver” gibi ifadelerle seslenerek adeta Türkçe şov yaptı. Podolski’nin özellikle sık sık “Cim Bom” demesi, “Galatasaray’a geliyor” yorumlarının artmasına neden oldu.

Wenger: İzin veririz

Arsenal Menaceri Arsene Wenger’den Galatasaray’ı hem sevindirecek, hem de üzecek açıklamalar geldi. Fransız futbol adamı, Podolski’nin takımdan ayrılıp ayrılmayacağıyla ilgili bir soruyu, “Beşiktaş maçında bizimle olacak. Ancak gitmek isterse tabii ki izin veririz” diyerek cevapladı. Podolski eğer bu akşam forma şansı bulursa, Cim Bom’a transfer olması halinde Şampiyonlar Ligi’nde görev yapamayacak.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ