MENÜ

Soma'ya özel futbol okulu

Derbi öncesi Soma'daki faciada hayatını kaybedenlerin yakınlarına federasyon tarafından yemek verildi. İki kulüp yöneticilerinin de katıldığı organizasyona gelen Fatih Terim, Sarı-Kırmızılı idarecilerle selamlaşmadı!

Soma'ya özel futbol okulu

Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleri, Soma’daki maden faciasında yakınlarını kaybedenlerin ailelerine dünkü dev maç öncesi yemek verdi. Siyasetçiler, üst düzey federasyon yöneticileri iki kulüp yöneticilerinin iştirak ettiği yemeğe A Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim gelince soğuk rüzgârlar esti. Çünkü, Galatasaray'dan olaylı bir şekilde ayrılan Terim, Sarı- Kırmızılı idarecilerle bir arayagelmekten kaçındı. Başkan Ünal Aysal'ın katılmadığı yemekte Sarı-Kırmızılı camiayı 2. Başkan Özkan Olcay ve Galatasaray A.Ş. CEO’su Lütfü Arıboğan temsil etti. Fatih Terim'in her iki yöneticiyle de selamlaşmaması dikkatlerden kaçmadı.

Protokol imzalandı


Yemekte ayrıca TFF tarafından Soma maden faciasında hayatını kaybedenlerin anısına yapılacak olan futbol okulunun protokolü Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Soma Kaymakamı Bahattin Atçı, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, Ege Linyit İşletmesi Müdürü Hakkı Duran tarafından imzalandı. Soma'ya yapılacak futbol okulunun 4 milyon TL’ye mal olacağı ve içinde 4 soyunma odası, iki çim saha, bir minyatür saha ve kafetaryanın olacağı belirtilerek, 3 ay içerisinde tesisin bitirileceği açıklandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ