MENÜ

Roberto Carlos: Yönetimimiz bazı sürprizler yapabilir

Sivasspor, ligin ilk haftasında oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Roberto Carlos: Yönetimimiz bazı sürprizler yapabilir

Teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleşen antrenman, top kapma çalışması ile başladı. Ardından açma-germe hareketleri ve pas çalışması yapan futbolcular, daha sonra yarı sahada çift kale maç yaptı. Antrenmana, sakatlığı bulunan Macauley Chrisantus katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Ziya Erdal ve Batuhan Karadeniz ise bir süre takımdan ayrı düz koşu yaptıktan sonra fizyoterapist eşliğinde salonda çalıştı.

"YÖNETİMİMİZ BAZI SÜRPRİZLER YAPABİLİR"

Yaklaşık 1.5 saat süren antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Roberto Carlos, Gaziantepspor maçıyla ilgili, "İlk maçımız, onun için şu anda rahatız. Herkesten yüzde 100 bir performans bekleyemeyiz. Ama önemli olan oyuncularımızın sahaya çıktıklarında keyif alıp maçtan iyi bir sonuçla ayrılmaları" dedi.
Carlos, Bursaspor'da kadro dışı bırakılan Aydın Karabulut'un Sivasspor'a döneceği yönündeki iddialara ise, "Şu an için bir şey söylemek doğru olmaz. Burada iyi işler yapmış bir oyuncu. Bakalım transfer periyodunun sonuna
kadar oluşabilecek gelişmeleri göreceğiz" yanıtını verdi.

Roberto Carlos, transfer sezonunun 1 Eylül'de sona ermesiyle ilgili yöneltilen soru üzerine, "Birçok yeni arkadaşımız aramıza katıldı zaten. Ama sürprizler olabilir tabii. Özellikle transferin son günlerine doğru. Yönetimimiz bazı sürprizler yapabilir. Hep beraber göreceğiz" diye konuştu.

Brezilyalı teknik adam, transfer edilecek futbolcuların mevkileriyle ilgili de, "Tabii Serdar'la da yollarımız ayrıldıktan sonra oraya bir takviye yapmamız gerekecek. Yani ileriye yönelik bir transfer daha gerçekleştirebiliriz. Kaleci durumu da biraz zorlu, çünkü kaleci piyasası biraz sıkıntılı. Ama şu anda bulma çabası içindeyiz" ifadesini kullandı.

Bu arada Carlos ve futbolcular, antrenman sonrasında soğuk su havuzuna girerek serinledi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ