MENÜ

Londra seferi başladı

Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalmak için umutlarını İngiltere'deki rövanşa taşıyan Beşiktaş, Londra'ya tam kadro çıkartma yapacak. Başkan Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri tam kadro bugün Ada'ya gidecek Arsenal maçı kafilesinde yer alacak.

Londra seferi başladı

Stadı’ndaki ilk mücadelede ortaya koyduğu başarılı oyunu golle taçlandıramasa da tur için büyük beklenti yaratan Siyah- Beyazlılar, İstanbul’daki çalışmalarını tamamladı. Geçen haftadan beri teknik direktör Slaven Bilic önderliğinde zorlu karşılaşmaya özenle hazırlanan ve İngiltere seferi öncesinde zafer yemini eden Beşiktaşlı kafile, bugün sabah saat 10.00’da mücadelenin oynanacağı Londra kentine hareket edecek. Yolculuk sırasında Başkan Fikret Orman ve yönetimin kurulunun tam kadro olarak takımla beraber olacağı bildirildi. İngiltere’ye ulaşmasının ardından kampa girecek olan Siyah- Beyazlılar, son taktik idmanını maçın oynanacağı Emirates’te
yapacak. Çalışmanın ardından Kara Kartal’ın başarılı hocası Slaven Bilic ve Arsenal’in Fransız menaceriArsene Wenger, mücadele öncesinde kamera karşısına geçecek ve basın toplantısı düzenleyecek.

‘Tur için geliyoruz'

Siyah-Beyazlılar’ın deneyimli hocası Slaven Bilic, Arsenal rövanşı öncesinde yaptığı açıklamada takımına olan güveninin en yüksek seviyede olduğunu belirtmişti. İstanbul’daki ilk maçta mücadelenin hakemine itiraz etmesinden dolayı saha dışına gönderilen ve Emirates’te de cezasından dolayı maçı tribünde izleyecek olan Hırvat teknik adam, tur için ellerinden gelini yapacaklarını belirtmişti. Başarılı çalıştırıcı, “Emirates’e beraberliği korumak için değil gol bulmak için çıkacağız. Oyuncularım İstanbul’da olduğu gibi Londra’da da galibiyet için savaşacak. Oraya tur için geliyoruz. İlk 11’de görev verdiğim bütün oyuncularımın ellerinden geleni yapacağını düşünüyorum” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ