MENÜ

Büyükler Dünya Karate Şampiyonası'na doğru

Kadınlar Kumite Milli Takımı, kasımda Almanya'da yapılacak Büyükler Dünya Karate Şampiyonası hazırlıkları kapsamında Japonya'da düzenlenecek turnuvaya katılacak.

Büyükler Dünya Karate Şampiyonası'na doğru

Teknik Direktör İbrahim Ercin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, antrenmanda Tuba Yenen Yakan’ın arka baldırında sakatlık yaşadığını belirterek, milli karatecinin tedavisinin gerçekleştirildiğini söyledi.

Sporcuların kondisyon ve kuvvet seviyesinin yükseldiğini ifade eden Ercin, Dünya Karate Federasyonunun düzenlendiği turnuvaya katılmak üzere Japonya’ya gideceklerini kaydetti.

Ercin, takımlarındaki 2 sporcunun turnuvaya davet edildiğini dile getirerek, "Diğerlerini de biz götürüyoruz. Turnuvanın yapılacağı yer, karatenin doğdu yer. Dünya Şampiyonası hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Antrenman periyotlarımız devam ediyor. Karate antrenmanlarımızı da yapıyoruz. Japonya’dan geldikten sonra İstanbul’da 15-20 ülkenin katılımıyla ortak kamp yapacağız. Sonra da 6-7 Eylül’de Türkiye’de yapılacak Uluslararası İstanbul Open Karate Turnuvası’na katılacağız" ifadesini kullandı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ