MENÜ

Bilic: Kazanmak için çıkacağız

Beşiktaş'ın teknik patronu Slaven Bilic, Emirates'teki dev rövanş öncesinde takımına sonuna kadar güvendiğini söyledi. Hırvat hoca, “İşimize en ciddi şekilde konsantre olduk. Oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum. Sahaya kazanmak için çıkacağız!” dedi

Bilic: Kazanmak için çıkacağız

Kara Kartal’ın başarılı teknik adamı Slaven Bilic, bu akşam oynanacak rövanş mücadelesi öncesinde açıklamalarda bulundu. Tüm takım olarak Arsenal’i evinde devirip yollarına Şampiyonlar Ligi’nde devam etmeye kilitlendiklerini söyleyen Hırvat teknik adam, İstanbul’da gol bakımından yaşadıkları şanssızlığı Emirates’te geride bırakmak istediklerini söyledi. Hırvat teknik adam, “İlk maçta üstün olan taraf bizdik. Rakibimiz karşısında çok önemli fırsatlar yakalamamıza rağmen şans bizimle değildi. Şimdi kazanmak için buradayız. Rakibimizde eksik isimlerin çok olduğu doğru. Ama Arsenal çok büyük bir kulüp ve eksiklerin yerini kolaylıkla doldurabilecek bir kadroları var. Bundan dolayı işimize en ciddi şekilde konsantre olmuş durumdayız. Onları evlerinde devirip Şampiyonlar Ligi’ne giden katılan takım olmayı arzuluyoruz” ifadelerini kullandı.

‘Oyuncularıma güveniyorum’

Emirates’teki karşılaşmada cezası nedeniyle tribünde oturacak olan Bilic, bu durumun futbolcularını olumsuz etkilememesi için elinden geleni yaptığını söyledi. Geçen haftadan beri oyuncularını moral olarak bu maça çok iyi hazırladığını söyleyen 45 yaşındaki teknik adam, “Takımda herkes ne yapması gerektiğini biliyor. Sahada olan 11 de kulubedeki diğer isimler de bu maça çok iyi odaklanmış durumda. Arsenal’e karşı forma vereceğim herkesin ellerinden geleni yapacağına inancım tam. Oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum” diye konuştu.

'Emirates'te tarih yazacağız'

Siyah-Beyazlılar’ın genç yıldızı Oğuzhan Özyakup, Emirates’te eski takımı Arsenal’i devireceklerine inancının tam olduğunu söyledi. İstanbul’daki ilk maçta ortaya koydukları performansı sahaya yansıtmaları halinde tur atlamalarının kolay olacağını söyleyen 21 yaşındaki futbolcu, “Maça çok iyi hazırlandık. Buraya tarih yazmaya geldik. Arsenal yabancı olmadığım bir kulüp. Herşeyimizi ortaya koyup sahadan tur biletiyle ayrılmak istiyoruz. Maçın başından sonuna kadar bunun için savaşacağız” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ