MENÜ

Timsah'a golcü aranıyor

Jimmy Briand'ı Hannover 96'ya kaptıran Bursaspor listesindeki alternatiflere yöneldi. Güneş'le bugün bir kez daha durum değerlendirmesi yapacaklarını belirten başkan Recep Bölükbaşı, “Önceliğimiz golcü ve gereken transferler yapılacak” dedi

Timsah'a golcü aranıyor

Sezonu Galatasaray maçıyla açacak olan Bursaspor’da Jimmy Briand şoku çabuk atlatıldı. “Briand bizi ters köşeye yatırdı” diyen başkan Recep Bölükbaşı, “Ona süre verdik ve sözüne inandık. Daha sonra menacerlerini aradım. Onlar da haberleri olmadığını söylediler. Son 1 saatte eşinin haberi olmuş. Hoş olmadı. Onu bir gün burada misafir etmiştik. Olmadı ama B-C planlarımız var. Hocamızla görüştük. Pazartesi (bugün) tekrar görüşeceğiz. İlk etapta forvet alacağız. Teknik heyetin isteği doğrultusunda transferler devam edecek” açıklamasını yaptı.

Filip Holosko iddiası

Aslan’ı evine puansız uğurlamayı ve bunu başaracak kapasitede bir takım olduklarını ifade eden Yeşil-Beyazlı başkan şunları söyledi: “Kendi sahamızda Galatasaray ile oynayacağımız maçta 3 puan hedefliyoruz. Galatasaray iyi bir takım. Ama oyuncularım iyi mücadele edecekler. Ben iyi olacağına inanıyorum. Hazırlık maçları hazırlanmak için yapılıyor. Eksikler görülüyor.” Bangura’nın önümüzdeki hafta geleceğine dikkat çeken başkan Bölükbaşı, “Onunla da görüşüp yollarımızı ayırmak istiyoruz. Bursaspor’un zarar görmemesini istiyoruz. Taiwo, Frey ve Civelli var. Şu ana kadar menacerleriyle görüştük, yetki de verdik. Kendileriyle de hem biz hem hocamız görüştü, haber bekliyoruz. Transfer 1 Eylül’e kadar devam ediyor. Kulüp bulurlarsa gidecekler, olmazsa kalacaklar. Hocamızın isteği doğrultusunda ne gerekiyorsa yapacağız” şeklinde konuştu. Bu arada Timsah’ın Çaykur Rize’nin de talip olduğu Beşiktaşlı Filip Holosko’ya resmi teklif yapacağı ileri sürüldü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ