MENÜ

Kiteboard'dan süper kapanış

Burn Kiteboard Dünya Şampiyonası, İstanbul'da gerçekleştirildi. 35 ülkeden 120 sporcunun katıldığı heyecan dolu yarışlar sonunda kadınlarda Step Bridge, erkeklerde ise Maxime Nocher zirveyi kaptı

Kiteboard'dan süper kapanış

Her yıl dünyanın farklı bir ülkesinde gerçekleştirilen ve dünya sıralamasında en yüksek puan getirisine sahip olan Burn Kiteboard Dünya Şampiyonası, 17-23 Ağustos 2014 tarihleri arasında İstanbul’daki BURC Beach Gümüşdere’de düzenlendi. Beş kıta ve 35 ülkeden 120 sporcunun dünya şampiyonluğu için mücadele ettiği BURN Kiteboard Dünya Şampiyonası 2014 Istanbul’da, dünya sıralamasında kıyasıya rekabet içinde olan birbirinden iddialı sporcular, Formula disiplininde yarıştı. Geçtiğimiz cumartesi günü gerçekleşen final yarışları sonunda kadınlarda İngiliz Step Bridge 1., Rus Elena Kalinina 2. ve ABD’li Erika Heineken de 3. olmayı başardı. Erkeklerdeki mücadelede de Fransız Maxime Nocher zirvenin sahibi olurken, Kolombiyalı Ricardo Andrea Leccese 2. ve İngiliz Oliver Bridge de 3. sırada yer aldı.

Ödülleri kaptılar...

Dereceye giren sporcular 35 bin Dolar değerindeki para ödülünü paylaşırken, kürsüye çıkanlara ayrıca Oakley tarafından güneş gözlüğü, Marley tarafından kulaklık, MACFit tarafından ise sporcu kitleri hediye edildi. Şampiyonanın kapanış partisi Maximum Kart sponsorluğunda gerçekleşti. Dünyanın en popüler tech house müzik DJ ikilisi Pleasurekraft’ın performansı, kalabalığı coşturdu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ