MENÜ

Recep Bölükbaşı: Ne gerekiyorsa yapacağız

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Şanlıurfaspor ile oynanan hazırlık maçıyla ilgili değerlendirmede, "Teknik direktörümüz Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

Recep Bölükbaşı: Ne gerekiyorsa yapacağız

Yeşil beyazlı kulübün televizyonuna açıklamalarda bulunan Başkan Recep Bölükbaşı, "Esas maç önümüzdeki hafta Galatasaray ile" diyerek sözlerine başladı. Başkan Bölükbaşı, şöyle konuştu:

"İnşallah orada hatalar olmaz. Teknik ekibime ve futbolcularıma güveniyorum. Kendi sahamızda Galatasaray ile oynayacağımız maçta 3 puan hedefliyoruz. İyi başlangıç yapmak istiyoruz. Karşımızda Galatasaray olacak. İyi bir takım. Ama oyuncularım iyi mücadele edecekler. Ben iyi olacağına inanıyorum. Hazırlık maçları hazırlanmak için yapılıyor. Eksikler görülüyor. Teknik heyet gerekeni yapacaktır. Önümüzde 1 hafta daha var. Bu süre içinde çok iyi hazırlık olacak."

"BRIAND TERS KÖŞEYE YATIRDI"

Transfer çalışmalarıyla ilgili Bölükbaşı, bu konuda şunları söyledi:

"Briand bizi ters köşeye yatırdı. Ona süre verdik ve sözüne inandık. Daha sonra menajerlerini aradım. Onlar da haberleri olmadığını söylediler. Son 1 saatte eşinin haberi olmuş. Hoş olmadı. Onu birgün burada misafir etmiştik. Olmadı ama A-B planlarımız var. Hocamızla görüştük. Pazartesi tekrar görüşeceğiz. İlk etapta forvet alacağız. Teknik heyetin isteği doğrultusunda transferler devam edecek."

"BANGURA İLE YOLLARIMIZI AYIRMAK İSTİYORUZ"

Takımda gönderilmesi planlanan yabancı futbolcularla ilgili de bilgi veren Başkan Recep Bölükbaşı, şunları söyledi:

"Pinto'yu ve Colin Kazım'ı gönderdik. Pinto herhangi bir ücret almadan gitti. Colin Kazım gitti. Onun için de 7-8 menajerle görüştük. Kötü bir kariyeri olduğunu söylediler. Yüzde otuzunu biz ödedik. 300 bin biz ödeyeceğiz. Bu yıl kiralık ondan sonra iki yılı daha var, beğenirlerse transfer olacak. Bangura önümüzdeki hafta geliyor. Onunla da görüşüp yollarımızı ayırmak istiyoruz. Bursaspor'un zarar görmemesini istiyoruz. Taiwo ve Frey ve Civelli var. Şu ana kadar menajerleriyle görüştük, yetki de verdik. Kendileriyle de görüştük, hocamız da görüştü. Bekliyoruz. Transfer 1 Eylül'e kadar devam ediyor. Kulüp bulurlarsa gidecekler olmazsa kalacaklar. Hocamızın isteği doğrultusunda ne gerekiyorsa yapacağız."

BURSA, DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ