MENÜ

Timsah'a ikinci şok!

Ceyhun Gülselam'ı teknik direktörlüğünü Tayfun Korkut'un yaptığı Hannover 96'ya kaptıran Bursaspor, Alman kulübünden ikinci çalımı yedi. Yeşil-Beyazlılar'ın pazartesi Türkiye'ye gelmesini beklediği Jimmy Briand'ın Bundesliga'nın yolunu tuttuğu öğrenildi.

Timsah'a ikinci şok!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bursaspor, transferde adım atamıyor, listedeki isimler uçup gidiyor. Ceyhun Gülselam’ı Hannover 96’ya kaptıran Yeşil-Beyazlılar, ikinci şoku da yine Alman kulübünden yaşadı. Menaceriyle birlikte Türkiye’ye gelip, Bursaspor’un tesislerini gezen ve yönetimle el sıkışan Jimmy Briand’ın pazartesi günü ailesiyle birlikte Bursa’ya gelmesi bekleniyordu. Ancak Fransız futbolcu dün ani bir kararla Bundesliga’nın yolunu tuttu. Teknik direktör Şenol Güneş’in özellikle istediği 29 yaşındaki golcüyü renklerine katmayı hedefleyen yönetim, transferde önemli yol kat etmişti. Resmi sözleşmeyi imzalamak için Briand’ın eşini iknaya çalışan Timsah’ın bu çabaları yanıt vermedi. Yeşil-Beyazlı yönetim, teknik direktörlüğünü Tayfun Korkut’un yaptığı Alman ekibinden ikinci golü de yemiş oldu.

‘Bekleneni veremeyen gider’

Bu arada sezona iyi başlayıp, ligi ilk 5 içinde tamamlamak istediklerini belirten Güneş, hedefe birlik ve beraberlik içinde varacaklarını dile getirdi. Bunun için iyi bir kadro kurmaları gerektiğine dikkat çeken deneyimli çalıştırıcı şunları söyledi: “Ben oyuncuma hep şunu söylüyorum; Niye oyuncu alırım? Senden iyisi varsa alırım, sen iyiysen ben niye başkasını alayım. İyi bir takım yapabilmek için uğraşacağım. Yapamadığım zaman yönetime diyeceğim ki; burada eksiklik var bunu düzeltmemiz gerekiyor. Hepimiz bu döngüyü samimi olarak ortaya koyarsak burada iş olur.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ