MENÜ

Prandelli'den Melo'ya: Gözler sende dikkat et

İtalyan çalıştırıcı, son derbide Emre Belözoğlu ile sık sık karşı karşıya gelen ve onun oyundan atılmasına neden olan Melo'ya, “Bu maçta gözler senin üzerinde olacak. Belki seni kışkırtmaya çalışacaklar. Bu yüzden tüm arkadaşlarından daha dikkati ol” dedi.

Prandelli'den Melo'ya: Gözler sende dikkat et

Oyuncularıyla birebir görüşmeler yaparak onlardan Fenerbahçe karşısında neler istediğini anlatıyor. Deneyimli teknik adamın en çok konuştuğu futbolcu ise Felipe Melo. Brezilyalı yıldız, son derbide Fenerbahçeli Emre Belözoğlu ile sık sık karşı karşıya gelmiş, gerginlik yaşamıştı. Emre, Melo’ya yaptığı bir faulün ardından oyundan atılmıştı. Bu derbinin görüntülerini izleyen Prandelli, Sambacı’ya uyarılarda bulundu. İtalyan teknik adam, “Normal şartlarda rakip oyuncuyla yaşananlar o maçta kalır. Ama derbilerde bu durum farklı olabiliyor. Sen de bunu biliyorsun. Fenerbahçe karşılaşmasında senden öncelikli isteğim, sakin kalman. Süper Kupa’da rakip takım futbolcuları seni tahrik etmeye çalışıp, senin üzerine oynayabilir. Sen tecrübeli bir oyuncusun. Bu oyunlara gelme” ifadelerini kullandı.

‘11 kişi kalmamız önemli’


Deneyimli çalıştırıcı, buna benzer tarzda Felipe Melo’yla birçok konuşma yaptı. Kupaya uzanmaları için takımın 90 dakikayı 11 kişi tamamlaması gerektiğini söyledi. Prandelli, bu konuda Melo’yla daha fazla ilgilense de diğer futbolculara da benzer uyarılarda bulunuyor. Sakin kalmanın önemini anlatıyor.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ