MENÜ

Luis enrique: Favori Atletico Madrid

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Barcelona'nın teknik direktörü Luis Enrique, "Şampiyonluğun favorisi Atletico Madrid olmalı. Çünkü son şampiyon onlar" dedi.

Luis enrique: Favori Atletico Madrid

2014-2015 sezonunun ilk maçında yarın Elche ile karşılaşacak Katalan ekibinin çalıştırıcı, düzenlediği basın toplantısında, "Şampiyonluğun favorisi Atletico Madrid olmalı. Çünkü son şampiyon onlar" diye konuştu.
Barcelona’nın şampiyonluk için sadece "heyecan duyduğunu" dile getiren Enrique, "Elbetteki lig şampiyonu olmak için her şeyimiz ortaya koyacağız. Sahip olduğumuz felsefe ve silahlarımızla kazanmak için her şeyi yapacağız. Daha sonra sonuca göre değerlendirmeyi yaparız" ifadelerini kullandı.

Sakatlığı bulunan Neymar için hala karar vermediklerini, Pedro’nun da takımla çalışmalara katıldığını ve oynayabilecek durumda olduğunu belirten Enrique, kadrodaki tüm futbolcularının ilk 11’de sahaya çıkabilecek kapasitede olduğunu vurguladı.

Barcelona Teknik Direktörü, Lionel Messi ile ilgili yöneltilen bir soruya ise "Messi’yi çok heyecanlı ve yeniden iyi sonuçlar alma arzusunda gördüm. Yeni sezonun bir an önce başlamasını istiyor" cevabını verdi.

2 yıl 9 ayda 5 kupa

Öte yandan Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, hafta içinde yaptığı açıklamalarda Atletico Madrid’in, bu sezon ligde Real Madrid ve Barcelona ile zirvede rekabet göstermesinin çok zor olduğunu iddia ederek, önlerine geçmeye çalışacakları rakiplerin Sevilla, Valencia ve Athletic Bilbao olacağını söylemişti.

Real Madrid karşısında kazanılan Süper Kupa ile Atletico Madrid’de görevde olduğu 2 yıl 9 ay içinde kulübüne 5 kupa kazandırma başarısını gösteren Simeone, Atletico Madrid kulüp tarihinin en iyi teknik direktörü gösteriliyor.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ