MENÜ

Caner Erkin: Alnımızın akıyla çıkacağız

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin, Galatasaray ile 25 Ağustos Pazartesi günü Manisa'da oynayacakları TFF Süper Kupa maçından alınlarının akıyla çıkacaklarına inandığını söyledi.

Caner Erkin: Alnımızın akıyla çıkacağız

FBTV’ye açıklamada bulunan Erkin, Galatasaray ile yapacakları maçın herkes açısından çok önemli olduğunu kaydetti.

Haberin Devamı

Maçın teknik direktör İsmail Kartal açısından da çok önemli olduğunu belirten Erkin, "Çünkü ilk resmi maçına çıkacak. Son 2 hazırlık maçında, gayet iyi bir görüntü sergiledik. Takım açısından ve herkes açısından iyi oldu. Resmi maçlar çok farklı oluyor, hele bir de derbi olunca. Bu derbiden de alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyorum" dedi.

Karşılaşmanın gelirinin, Soma’daki maden faciasında hayatını kaybedenlerin yakınlarına bağışlanacağını anımsatan milli futbolcu, "Soma yararına oynadığımız için belki orada hayatını kaybedenlerin aileleri de maça gelecek. Faciada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyoruz. Yaşanılanlar çok üzüntü vericiydi. İnşallah bundan sonra ülkemizde böyle şeyler yaşanmaz. Herkes daha dikkatli olur. Tek dileğimiz bu" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli takımda ortamın çok iyi olduğunu anlatan Caner Erkin, "Takımdaki hava çok iyi. Kolej takımı derler ya öyle bir havamız var. Çünkü artık herkes birbirini çok iyi tanıyor. Herkes şaka kaldırabiliyor. Herkes birbirini çok seviyor. Ben biraz daha şaka yapmayı ve arkadaşlarıma takılmayı sevdiğim için antrenmanlarda neşeli anlar oluyor. Ben de bundan mutluluk duyuyorum. İnsanlar da beni öyle kabul etti. Bazen abartılı şakalar da yapabiliyorum ama artık beni tanıdıkları için doğal olarak bir şey demiyorlar" diye konuştu.

YORUM YAZ