MENÜ

Bilic 'Sosa' dedi!

10 numara transferi için iki isimde karar kılan Beşiktaş'ta Metalist Kharkiv'de oynayan Jose Sosa ismi öne çıktı.

Bilic 'Sosa' dedi!

Siyah beyazlı yönetim, Bryan Ruiz için Fulham'a ve Jose Sosa için de Metalist Kharkiv'e son tekliflerini sunarak her iki kulüpten gelecek cevabı beklemeye başladı.

TRANSFER DURUMLARI TERSİNE DÖNDÜ

Hem Fulham hem de Metalist Kharkiv ile aynı anda görüşen siyah beyazlılar bugüne kadar transferlerde karşılaştıkları "oyuncumuzu şu takım da istiyor" durumunu bu kez kendi lehine çevirmenin avantajıyla son derece rahat davranıyor. Her iki oyuncuda da 'tek alıcı' konumunda olan Beşiktaş, Fulham ve Kharkiv'in olumlu cevap vermesi durumunda kendi tercihini yapacak.

SLAVEN BILIC'IN KARARI JOSE SOSA

Bu tercihte ise Slaven Bilic'in isteği doğrultusunda Jose Sosa ismi ön plana çıkmış durumda. Metalist Kharkiv'in, Beşiktaş'ın yaptığı 3.8 milyon Euro'luk teklife onay vermesi durumunda Jose Sosa ile hemen sözleşme imzalanacak.

JOSE SOSA GEÇTİĞİMİZ SEZON ATLETCO MADRİD'TEYDİ

29 yaşındaki Arjantinli orta saha oyuncusunun Metalist Kharkiv ile olan sözleşmesi 2015 yılının Haziran ayında bitecek. Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Atletico Madrid'de geçiren Sosa'dan son kez para kazanmak isteyen Metalist Kharkiv, oyuncunun gitme isteği karşısında 5 gün önce Beşiktaş'ın görüşme talebini kabul etmişti. Jose Sosa, 10 numara mevki oyuncusu olmasının yanı sıra sağ ve sol önde de oynayabildiği için Slaven Bilic tarafından birinci tercihe yükseltildi .

Ali DANAŞ/İSTANBUL, (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ