MENÜ

Timsah büyük oynuyor!

Aydın Karabulut'u kadro dışı bırakan Yeşil-Beyazlılar, bu mevkii için arayışlara başladı. Gündeme gelen isim ise ses getirecek cinsten: Sercan Sararer. Şenol Güneş'in çok istediği milli yıldız da Timsah'a yeşil ışık yaktı.

Timsah büyük oynuyor!

Yolların ayrılması gereken isimleri gönderemeyen, bu yüzden istediği transferleri bir türlü gerçekleştiremeyen Bursaspor’da gündem yoğun. Ligin başlamasına kısa bir süre kala düğmeye basan Timsah, taraftarını heyecanlandıracak hamlelerle dikkat çekiyor. Yerli forvet konusunda Emre Güral’la görüşmelerini sürdüren Yeşil-Beyazlılar, asıl bombayı kanat transferinde patlatmayı hedefliyor. Yeni transferlerden Aydın Karabulut’u kadro dışı bırakan teknik direktör Şenol Güneş, bir diğer kanat oyuncusun Ferhat Kiraz’ın da taraftarlar arasının açılması nedeniyle yönetimden flaş bir isim istedi: Sercan Sararer...

Bonservisi pahalı...

Almanya 2. Lig’inde Greuther Fürth formasıyla dikkatleri üzerine çeken, Türkiye A Milli Takım forması giyen ve Stuttgart’a transferiyle ses getiren 25 yaşındaki oyuncunun Alman ekibiyle 2017’ye kadar sözleşmesi var. Ancak geçen sezon yalnızca 6 maçta forma giyen Sercan bir türlü beklenen patlamayı yapamadı. Bu yüzden gözden düşen oyuncu kendisini ‘gönderilecekler’ listesinde buldu. Eski takımının da talip olduğu Sercan için Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, çok ısrarcı. Yönetim Stuttgart’la milli yıldızı kiralamak için görüşmelere başladı. Eğer anlaşma sağlanırsa ilk parladığı dönemde 3 büyüklerle ismi anılan Sercan, satın alma opsiyonuyla birlikte Bursaspor’a kiralanacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ