MENÜ

Şükrü Ergün: Bu derbi kavgayı bitirsin

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün FANATİK'e yaptığı açıklamada, Süper Kupa finalinin Soma yararına yapılacağını hatırlatarak, bu anlamlı maçın daha önceki olumsuz durumu ortadan kaldırmasını istedi.

Şükrü Ergün: Bu derbi kavgayı bitirsin

Fenerbahçe ile Süper Kupa’da oynayacakları maçın önemine dikkat çeken Sarı-Kırmızılı kulübün basın sözcüsü Şükrü Ergün, yazarımız Serdar Dinçbaylı’ya yaptığı açıklamada, “Maçın oynanacağı yer çok önemli. Derbi olmasının yanı sıra anlamı çok büyük bir maç. Soma’da kaybettiğimiz madenciler için iki takım sahaya çıkacak. Centilmence bir karşılaşma olacağını umuyorum. En azından böyle anlamı bir günde tribünlerden küfürlü tezahüratların gelmemesi en büyük isteğim. Kayıplarımızı saygılı olmak zorundayız. Belki de bu maç daha önce iki takım arasında oynanan maçlardaki olumsuzluğu ortadan kaldıracaktır” dedi.

‘Her zaman kazanmak için’

Cesare Prandelli ve İsmail Kartal karşılaşmasını da değerlendiren Ergün, “Her iki ekibin de teknik direktörleri yeni. İkisi de lig öncesinde moral bulmak için kazanmak isteyecektir. Benim şahsi fikrim ise; hangi branşta ve rakip kim olursa olsun, Galatasaray sahaya kazanmak için çıkar. Pazartesi akşamı da kupayı kazanmak için sahada olacağız” ifadesini kullandı.

‘Burak ciddiye almamalı’

Gün içinde Radyospor’a da bağlanan Sarı-Kırmızılı yönetici, Burak Yılmaz’a yapılanların kabul edilemeyeceğini belirterek, “Emeği karşılığında hayatını kazanmaya çalışan bir oyunuya gol kaçırdı diye galiz küfürler etmek hiç kimseye yakışmıyor. Diğer taraftan ciddiye alıp Burak’ın o taraftarla diyaloğa girmesi de çok kabul edilir değil. Burak’ın geldiği noktada artık bunları duymaması lazım” diye konuştu.

‘Arda yuvaya dönecektir’


Şükrü Ergün, Arda Turan konusunu da değerlendirip, şöyle devam etti: “Arda bizim evladımızdır. Burası onun yuvasıdır. Bir gün Türkiye’ye dönecekse, döneceği yer Galatasaray olacaktır. Kapılar ona her zaman açıktır. Arda da bugüne kadar bu söylediklerimizi boşa çıkarmadı. Şu an için önemli olan onun mutluluğu.”

Serdar Dinçbaylı

Haberin Devamı
YORUM YAZ