MENÜ

Pes etmiyorlar

Halilhodzic'in Avrupa Ligi kadrosuna almadığı Emre Güral, Turgut Doğan Şahin ve Serdar Gürler'den kendilerine kulüp bulmaları istenmişti. Ancak üç oyuncu da kolay kolay pes etmemeye kararlı.

Pes etmiyorlar

Trabzonspor’da Vahid Halilhodzic rüzgarı erken esmeye başlamıştı. Bosnalı hocanın ilk kurbanları sürpriz isimler olmuştu. Geçtiğimiz sezonun golcüsü Emre Güral, yeni transferler Turgut Doğan Şahin ve Serdar Gürler, UEFA’ya verilen listede kendilerine yer bulamamıştı. Halilhodzic, bu oyuncuların planlarında yer almadığını belirtip transfer listesine konulabilecekleri doğrultusunda rapor vermişti. Ancak Emre, Turgut ve Serdar’ın pes etmeye niyeti yok. Çalışmalarına aralıksız devam eden bu futbolcular, Halilhodzic’in gözüne girme konusunda halen umutlu.

Haberin Devamı

Yönetimin gündeminde

Malouda’nın kadro dışı kalması, hücum bölgesine başka transfer yapılmaması nedeniyle bu üçlünün affedilmesi gündemde. Hatta bazı yöneticilerin bu konuyu yönetim kurulu toplantısında gündeme getirdikleri ve başkana bu yönde bir talepte bulundukları da öne sürüldü. Yönetim kurulundaki ağırlıklı görüşün, Emre Güral, Turgut Doğan Şahin ve Serdar Gürler’in Avrupa Ligi’nde olmasa bile Süper
Lig’de takıma katkı sağlayabilecekleri yönünde olduğu belirtildi. Teknik ekibin işlerine karışmama taraftarı olan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun buna rağmen Halilhodzic’le yapacağı ilk görüşmede bu konuyu gündeme getirebileceği öğrenildi. Özellikle ligdeki yabancı kontenjanı nedeniyle bu futbolcuların affedilme ihtimali bulunduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

Teklifler geri çevrildi

Bordo-Mavili Yönetim, şu ana kadar Emre, Turgut ve Serdar’a gelen teklifleri ekonomik olarak yeterli bulmadığı için geri çevirdi. Bu sezon transferde önemli bir harcama yapan yönetim, yerli futbolcu
piyasasındaki rakamların artmasını da göz önüne alarak oyuncularını düşük rakamlara bırakmak istemiyor. Süper Lig’den birçok ekibin kiralama için yaptığı başvurular da kabul edilmedi.

YORUM YAZ