MENÜ

Kırmızı alarm

Play-Off turunda Siyah-Beyazlılar'la Emirates'te oynanacak rövanş öncesinde Arsenal'deki eksikler, Arsene Wenger'in canını sıkıyor. Premier Lig'de yarın Everton'a konuk olacak Kırmızı-Beyazlılar'ın hocası, “Bu maç Beşiktaş öncesinde bizim için zor bir sınav olacak” dedi.

Kırmızı alarm

Kara Kartal’ın Şampiyonlar Ligi Play-Off turundaki rakibi Arsenal’in Fransız menaceri Arsene Wenger, takımındaki son durumla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda 0-0 sona eren mücadelede Aaron Ramsey’in kırmızı kart görüp rövanş öncesinde cezalı duruma düşmesinin kendisini huzursuz ettiğini ifade eden Fransız çalıştırıcı, son olarak aynı maçta Mikel Arteta’nın da sakatlanmasının kendisini üzdüğünü söyledi. 32 yaşındaki futbolcunun İngiltere Premier Lig’de yarın oynayacakları Everton karşılaşmasında kesin olarak sahada olamayacağını belirten Wenger, “Onun durumuyla ilgili olarak sağlık heyetinden sürekli bilgi alıyorum. Şimdilik 2 haftalık bir süreç içinde bizimle olmayacağı ön görülüyor. Beşiktaş’a karşı da forma giyemeyecek. Yapılacak son kontrolünün ardından kesin olarak sahalardan ne kadar uzak kalacağı belli olacak” dedi.

‘Mesut maç günü kesinleşecek’


Everton’la Goodison Park’ta oynayacakları karşılaşmanın kolay geçmeyeceğini belirten 64 yaşındaki menacer, “Everton maçı Beşiktaş mücadelesi öncesinde bizim için zor bir sınav olacak. Takıma geç katılan Alman oyuncularımız; Lukas Podolski, Mesut Özil ve Per Mertesacker’in Everton karşısında oynayıp oynamayacağına maç gününe kadar karar vereceğim” ifadelerini kullandı.

‘Fabregas için çok pişmanım’

Premier Lig’deki rakipleri Chelsea’nin, takımın eski yıldızı Cesc Fabregas’ı Barcelona’dan kadrolarına katmasının kendisini şaşırttığını belirten Arsene Wenger, “Onun Chelsea’ye gitmesine engel olamadığım için pişmanlık duyuyorum. Bizimle geçirdiği 3 mükemmel sezonun ardından isteği üzerine Barcelona’ya gitmesine izin vermiştim. Premier Lig’de tekrar bize dönmesini beklerdim” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ