MENÜ

Halilhodzic'ten şaşırtan kadro

Halilhodzic, ilk resmi maçında sürpriz bir kadroyla sahaya çıktı. İshak'ın yerine sol bekte Musa Nizam'ı tercih ederken, takıma son katılan isim olan Sefa Yılmaz'a da 11'de şans verdi.

Halilhodzic'ten şaşırtan kadro

Kadrolar açıklandığında Trabzonspor’un ilk 11’ine bakanlar, futbolcuların nasıl bir dizilişle sahada olacağı konusunda kafa karışıklığı yaşadı. Bunun nedeni Belkalem, Medjani, Mustafa Yumlu, Musa Nizam gibi dört tane asıl mevkisi stoper olan oyuncuyla maça başlanmasıydı. Halilhodzic, savunmanın ortasında Mustafa ve Belkalem’i görevlendirirken, sürpriz bir şekilde Musa Nizam sol bekte oynadı. İlk 11’de başlaması beklenen İshak Doğan ise kulübede oturdu. Carl Medjani, savunmanın önünde forma giydi. Cezayirli oyuncu, ilk maçında gol sevinci yaşadı. Hallihdozic’in bir diğer sürprizi de takıma en son katılan isim olan ve henüz arkadaşlarıyla fazla idman yapma şansı bulamayan Sefa Yılmaz’ı ilk 11’de sahaya sürmesi oldu. Antrenmanlarda ve hazırlık maçlarında iyi bir performans sergileyen Deniz Yılmaz ise yedek bekledi.

Sonradan girenler de yeniler


Vahid Halilhodzic, ikinci yarıda üç oyuncu değişikliği hakkını da kullandı. Bosnalı hoca, yedek kulübesinde oturan yeni transferlerden Salih Dursun, Fatih Atik ve Deniz’i oyuna dahil etti. Bu hamleyle özellikle orta sahanın direncini artıran Halilhodzic, 2-0’lık galibiyetle 90 dakika sonunda istediğini almış oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ