MENÜ

Bruma: 1 değil 2 gol

Büyük bir sakatlık atlattığını ancak şu anda hazır durumda olduğunu söyleyen Bruma, “En büyük hedefim bu formaya güzel şekilde hizmet etmek. Umarım Tanrı bana Fenerbahçe'ye 1 değil 2 gol atmamı nasip eder” diye konuştu.

Bruma: 1 değil 2 gol

Galatasaray’ın Portekizli yıldızı, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi. Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıkla sözlerine başlayan Bruma, “Çok zor bir sakatlıktı. Bana destek olan herkese teşekkür ediyorum. En iyi şekilde toparlandım. Son yaşadığım ise ufak bir sakatlıktı ve şu anda hazırım” dedi. Genç yıldız, her iki kanatta da oynayabildiğini ancak solda kendini daha rahat hissettiğini söyledi. Yabancı futbolcular için takım içerisindeki arkadaşlık ve ortamın çok önemli olduğunun altını çizen Bruma, “Burada herkesle ilişkim en iyi seviyede. Umarım hep beraber 4. yıldıza ulaşacağız” ifadelerini kullandı. Portekizli genç yetenek Tanrı’dan en büyük isteğinin Fenerbahçe’ye karşı 1 değil, 2 gol atması olduğunu belirtti.

‘Zor bir sezon olacak’


Bruma, Galatasaray formasına en iyi şekilde hizmet etmek istediğini dile getirdi. 20 yaşındaki futbolcu Prandelli’ye de değinerek, “Hocamız bütün genç oyuncularla konuşmayı sevdiği gibi, benimle de konuşmayı seviyor. Özellikle 3. bölgede daha fazla sorumluluk alarak bire bir gitmem yönünde uyarıları var. Bu konularla ilgili benim kendimi geliştirmemi istiyor ve yardımcı oluyor” dedi. Bruma son olarak sezonun zorlu geçmesini beklediğini söyledi, “Amacım atabildiğim kadar gol atıp, asist yapmak” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ