MENÜ

‘Beşiktaş'a hemen git!'

Siyah-Beyazlılar'ın transfer gündemindeki Valencia'lı Joao Pereira, Beşiktaş'ı milli takımdan arkadaşı Hugo Almeida'ya sordu. Başarılı sağ bek, “Eğer oraya gidersen kendini gerçek bir yıldız gibi hissedersin. Bence hemen git!” cevabını aldı.

‘Beşiktaş'a hemen git!'

Yeni sezon öncesinde yaptığı nokta transferlerle dikkat çeken Beşiktaş, sağ bek konusunda da İspanya La Liga ekibi Valencia’nın Portekizli savunmacısı Joao Pereira üzerinde yoğunlaştı. 30 yaşındaki oyuncu için takımıyla pazarlıklarını sürdüren Siyah- Beyazlılar’ın, kulübüyle sözleşmesi gelecek yıl sona erecek futbolcu için 3 milyon Euro’luk bir bütçe ayırdığı öğrenildi. Valencia’yla geçen sezon 36’sı ilk 11’de olmak üzere 38 mücadeleye çıkan deneyimli savunmacının da gelecek sezonda Avrupa Kupaları’nda yer alacak bir takımda forma giymeye sıcak baktığı ve Beşiktaş’ın ilgisine olumlu karşılık verdiği bildirildi. Portekiz Milli Takımı’ndan arkadaşı olan Siyah-Beyazlılar’ın eski yıldızı Hugo Almeida’dan Beşiktaş’la ilgili olarak bilgi alan Pereira’nın, tecrübeli forvetten, “Beşiktaş’ın harika bir taraftarı var. Hocası Slaven Bilic de çok kaliteli bir teknik adam. Eğer oraya gidersen kendini gerçek bir yıldız gibi hissedersin. Bence hemen git!” tavsiyesini aldığı ve yeni dönemde Kara Kartal’da yer alabileceği öğrenildi.

Dünya Kupası’nda 3 maça çıktı


Almanya’nın zafere ulaştığı Dünya Kupası’nda Portekiz’le görev alan Pereira, 3 mücadelede forma giymişti. Ülkesinin en önemli sağ bek oyuncuları arasında yer alan deneyimli futbolcu, özellikle ikili mücadelelerdeki etkinliği ve hücum hattına yaptığı katkılarla tanınıyor.

M. Çağrı Davran

Haberin Devamı
YORUM YAZ