MENÜ

Aslan avcısı!

Sezona Süper Kupa'yla başlamak isteyen Fenerbahçe'de Emenike'nin her geçen gün artan performansı yüzleri güldürüyor. Yıldız golcü de derbide gol atıp, takımını zafere taşımak için büyük bir motivasyonla hazırlanıyor.

Aslan avcısı!

Dev derbiye yalnızca 3 gün kaldı. Heyecan doruğa çıktı. 2 sezondur Galatasaray'a kaptırılan Süper Kupa'yı müzesine götümrke isteyen Sarı-Lacivertliler'de Emenike'nin özellikle son iki hazırlık maçında ortaya koyduğu performans ön plana çıktı. Olympiakos ve Roma maçlarındaki arzulu futboluyla derbide takımının en büyük kozu olacağının sinyallerini veren Nijeryalı forvetin bu yükselen form grafiği başkan Aziz Yıldırım ve teknik direktör İsmail Kartal'ın da yüzünü güldürüyor. Yıldırım, "Bu Emenike sezona damga vurur. Rakipleri ezer geçer" derken hocası da ondan özgü dolu sözler bahsetti.

Haberin Devamı

Artık yüzü gülüyor

26 yaşındaki forvete çok güvendiğini belirten Kartal, "Bu arzusu devam ederse çok farklı bir Emenike izleriz. Oyuncularımızın hepsinin moralini yüksek tutmaya çalışıyoruz" dedi. Ersun Yanal döneminin suratı asık isimlerinden olan Emenike, Kartal'ın göreve gelmesiyle birlikte adeta bambaşka bir havaya büründü. Yıldız forvetin şimdiki hedefi Süper Kupa. Galatasaray ağlarını havalandırıp kupayı kaldırmak için yoğun bir motivasyonla çalışıyor.

Siftah yapmak istiyor

Geçen sezonu 12 golle kapatan Nijeryalı forvet, Galatasaray derbilerinde golle tanışamamıştı. Fiziki açıdan çok iyi durumda olan Emenike, bu şanssızlığını da kırmayı amaçlıyor. Antrenmanlardaki hırsıyla da dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

'İsmail hoca için her şeyi yaparım'

Taraftarlara ilgilerinden ötürü teşekkür ederek söze başlayan Emenike, Süper Kupa öncesi iddialı konuştu. "Bugün gerçekten güzel bir organizasyon oldu" diyen Nijeryalı yıldız, "Son dönemde iyi bir performans gösterdiğimi düşünüyorum. Son 2 karşılaşmada da iyi oynadım. Dünya Kupası’nda oynadıktan sonra buraya hazır geldim. İsmail hocayla birlikte büyük başarılara imza atacağız. Onun, taraftarlarımız ve kulübümüz için her şeyi yapmaya hazırım" diye konuştu.

YORUM YAZ