MENÜ

Yıldızlar ne dedi?

Şampiyonlar Ligi Play-Off ilk maçında Arsenal ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş'ın yıldız futbolcuları maç hakkında konuştu.

Yıldızlar ne dedi?

OĞUZHAN ÖZYAKUP

Eski takımı Arsenal’e karşı harika bir futbol ortaya koyan Oğuzhan Özyakup, yeni sezonda çok daha iyi bir dönem geçireceğinin sinyallerini verdi. İngilizler önünde hünerlerini sergileyen Oğuzhan, “Maça iyi başladık. Üstün olan taraf bizdik. Oynadığımız oyuna galibiyet yakışırdı. İki yarıda da net pozisyonlar bulduk. Galibiyeti hak etmiştik. Takım arkadaşlarımı kutluyorum, iyi bir performans ortaya koydular. Üstün bir oyun oynadığımızı, maç esnasında
hissettik. Bu bize güven getirecektir” dedi.

MUSTAFA PEKTEMEK

Geçen sezon Portekizli forvet Hugo Almeida’nın gölgesinde kalan ve şans bulduğu maçlarda kendisinden beklenenleri bir türlü yerine getiremeyen Mustafa Pektemek, yeni sezona bambaşka bir futbolla ‘merhaba’ dedi. Milli futbolcu, Slaven Bilic’in güvenini kazandı ve Arsenal mücadelesinde de harika bir oyun sergiledi. Hücumun sağ kanadında görev yapan başarılı oyuncu, çalışkanlığı ve mücadelesiyle formasını kolay kolay bırakmayacağını gösterdi. Mustafa, “Güçlü bir ekibe karşı oynadık. İyi mücadele ettik. Londra’da akıllı bir futbol oynarak turu geçebileceğimizi düşünüyorum” yorumunu yaptı.

OLCAY ŞAHAN

İkinci yarının başında mutlak bir gol fırsatından yararlanamayan ancak herkes tarafından futboluyla alkış toplayan Olcay Şahan, “Taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Müthiş bir atmosferdi bizim için. Maçın ardından üzgünüz çünkü kazanmayı hakkettiğimizi ve iyi oynadığımızı düşünüyorum. Deplasmanda da güçlü olduğumuzu biliyoruz. Oynadığımız futbolla, Şampiyonlar Ligi Play-Off’undan gruplara kalmayı hak ettiğimizi gösterdik. Önümüzdeki hafta kazanma parolasıyla sahaya çıkacağız” ifadelerini kullandı.

İSMAİL KÖYBAŞI

Bilic’in Arsenal karşısında yaptığı en büyük sürprizlerden biri de, sağ bekte Serdar Kurtuluş’un yerine sollak İsmail Köybaşı’yı oynatmasıydı. Rakibin hızlı kanat oyuncularını durdurmak için böyle bir yöntem uygulayan Bilic’in verdiği görevi en iyi şekilde uygulayan İsmail, gerek Hırvat hocadan gerekse taraftarlardan tam not aldı. Milli futbolcu, “Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Önemli fırsatlar yakaladık ama olmadı. İngiltere’de de aynı
hırsla sahada olacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ