MENÜ

Terim'e meydan okudu

Teknik direktör Slaven Bilic, ALS hastalığına dikkat çekmek için başlayan, 'başından aşağıya bir kova buzlu su dök' kampanyasına katıldı. Hırvat hoca, başta Fatih Terim olmak üzere yardımcısı Jurcevic ve Luka Modric'e meydan okudu.

Terim'e meydan okudu

Sinir sistemi hastalığı “Amiyotropik Yanal Skleroz”a (ALS) dikkati çekmek amacıyla başlayan baştan aşağı buzlu su dökme kampanyasına Beşiktaş’ın teknik direktörü Slaven Bilic de katıldı. Bilic, kampanya için Türkiye Futbol
Direktörü ve A Milli Futbol Takımımız’ın teknik direktörü Fatih Terim ile birlikte yardımcısı Nikola Jurcevic ve Real Madrid’de forma giyen milli takımdan eski oyuncusu Hırvat Luka Modric’e meydan okudu. Bu üçlünün, Bilic’in meydan okumasına ne zaman cevap vereceği büyük bir merakla beklenmeye başladı. Siyah-Beyazlılar’da ayrıca Kanadalı futbolcu Atiba Hutchinson, takım arkadaşı Ersan Gülüm’e, Ersan da, başına önceden bir kova buzlu su döken Bilic’e, Veli Kavlak ise Beşiktaş’ın eski futbolcusu Sergen Yalçın’a benzer şekilde meydan okudu.

Kısa sürede yayıldı...


Bilindiği gibi ABD’nin kuzeyinde, ‘ALS için başından aşağı bir kova buzlu su dök’ sloganıyla başlayan kampanya, sosyal paylaşım platformları sayesinde kısa sürede yayıldı. Kampanyaya göre, katılımcı ya ülkesinde bulunan ALS derneğine bağış yapıyor ya da başından aşağı bir kova buzlu suyu döküyor. Katılımcının çağrıda bulunduğu kişiler de 24 saat içinde başından aşağı buzlu su dökmek veya bağış yapmaktan birini tercih ediyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ