MENÜ

Süper BABA!

Kara Kartal'ın süperstarı Demba Ba, Arsenal karşısında ortaya koyduğu futbolla büyük beğeni kazanırken, santradan rakip kaleye yolladığı şutla da herkesin ağzını açıkta bıraktı. Senegalli yıldız, “İngiltere'ye iddialı gidiyoruz” diye konuştu.

Süper BABA!

Beşiktaş’ın Senegalli yıldızı Demba Ba, henüz takıma yeni katılmasına rağmen gerek Feyenoord gerekse Arsenal’e karşı oynanan önceki günkü maçta ortaya koyduğu futbolla büyük beğeni kazandı. Teknik direktör Slaven Bilic’in 90 dakika oynattığı tecrübeli forvetin daha santrada topu Arsenal kalesine göndermesi ve bunun az kalsın gol olacak olması, sadece Beşiktaşlı taraftarları değil, dünyadaki tüm futbolseverleri heyecanlandırmıştı. İngiliz basını, bu vuruşla ilgili olarak haberler yaparken, pozisyonun gelişimini de resimlerle anlattı. İngiliz ekibinin defans oyuncuları Chambers ve Koscielny’ye çok zor anlar yaşatan Ba, saha içinde takımın liderliğini üstlendi.

Arkadaşlarını hep uyardı

Sık sık orta sahaya gelen Ba, hem savunma hem de orta alandaki oyuncuları uyararak neler yapmaları gerektiğini iletti. Hava toplarında da rakibe büyük üstünlük kuran Kara Kartal’ın süperstarı, Emirates’teki mücadelede de takımın en büyük kozu olacağını gösterdi. İngiltere’ye umutla gideceklerini bir kez daha vurgulayan 29 yaşındaki golcü, “İngiltere’de de bu futbolun aynısını ortaya koyacağız. Oraya iddialı olarak gideceğiz. Hepimizin birbirimize olan inancı yüksek” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ