MENÜ

Şov başlıyor

Trabzonspor'un yeni yıldızları Avni Aker'e ayak basacak, yer yerinden oynayacak. Sezon öncesi ilk resmi maçına çıkacak olan Bordo-Mavililer'de rakip Rostov, hedef ise Avrupa Ligi'ne kolay kolay unutulmayacak bir başlangıç yapmak.

Şov başlıyor

Yıldızlar geçidi Trabzonspor, sezon öncesi taraftarıyla buluşuyor. Cardozo’lu, Bosingwa’lı Bordo-Mavililer, Rostov önünüde tur bileti için sahaya çıkıyor. Vahid Halilhodzic’in takımını test edeceği bu sınavda sahaya sürpriz niteliğinde bir 11’in sahaya sürülmesi bekleniyor. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun en az çeyrek final istediği Avrupa Kupaları’nda Trabzonspor, eşleşmenin ağır favorisi olarak gösterilse de Vahid hoca tedbiri elden bırakmayacak. Bosnalı, orta sahayı kalabalık tuturak, rakip sahada gol arayacak. Avrupa maçlarında Benfica formasıyla toplam 34 kez rakip fileleri havalandıran Cardozo, takımın kuşkusuz en önemli gol silahı olacak. Fırtına’da sakatlığı bulunan Özer ve Bourceanu dışında eksik bulunmazken, Rus temsilcisi ise sahada tam kadro olarak yer alacak.

Maç 21.00’de D-Smart’ta

Play-Off mücadelesinin ilk ayağı bugün Hüseyin Avni Aker’de oynanacak. Saat 21.00’deki maç D-Smart platformunun Smart Spor 1 kanalından naklen yayınlanırken, Litvanya Futbol Federasyonu’ndan Gediminas Mazeika düdük çalacak. Şu ana kadar 10 bine yakın biletin satıldığı fakat bu sayının maçın başlama saatine kadar artacağı öğrenildi. Bu arada Bordo-Mavililer Malouda’yı dün UEFA’ya gönderdikleri 23 kişilik aday kadrosundan çıkartarak, yerine Kevin Constant’ı dahil etti.

Haberin Devamı

YORUM YAZ