MENÜ

Salih Uçan: Çok heyecanlandım

Eski takımı Fenerbahçe'ye karşı sahaya çıkan Salih Uçan, “Maçtan önce çok heyecanlandım. Ancak maç başladıktan sonra heyecanımı yendim” diye konuştu.

Salih Uçan: Çok heyecanlandım

Fenerbahçe’den Roma’ya kiralanan Salih Uçan, önceki akşam eski takımına karşı forma giydi. Genç yıldız, mücadelede 20 dakika görev aldı, performansıyla alkış topladı. Salih, karşılaşma sonunda yaptığı açıklamada, “Maçtan önce çok heyecanlandım. Ancak maç başladıktan sonra bu heyecanımı yendim. Ben ayrılırken başkanıma söz vermiştim, Roma’da oynayıp, zirveye çıkacağımı söylemiştim. Bunu başarıp, çok sevdiğim Fenerbahçe’ye dönmek istiyorum. Ancak bundan önce Avrupa’da başarı yakalayıp, daha büyük takımlara gitmeyi hedefliyorum. Bunu başaracağıma eminim” ifadelerini kullandı.

‘İsmail Kartal başarır’


Salih, 3-3’lük sonucun iki takım adına da sevindirici olduğunu söyledi. Bir basın mensubunun, son dakikada Roma’nın kaçırdığı pozisyonu hatırlatması üzerine genç oyuncu, “Güzel bir pozisyon hazırladım arkadaşıma (Florenzi), güzel bir ataktı ama kaçırdı. Sağlık olsun” dedi. Salih Uçan son olarak Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü İsmail Kartal’a değinerek, “Bu işi başarır” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ