MENÜ

Halilodzic: İki transfer yapacağız

Vahid Halilhodzic, 2-0'lık galibiyetle çok iyi bir iş çıkarttıklarını söyledi. Transfer konusuna da değinen Bosnalı teknik adam, “Orta alan ve forvet bölgesine yapacağımız 2 takviyeyle sezonu kapatacağız” dedi.

Halilodzic: İki transfer yapacağız

Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında Rostock’u 2-0’lık skorla devirdiği mücadelenin ardından Bordo- Mavililer’in hocası Vahid Halilhodzic açıklamalarda bulundu. İlk olarak oyuncularını aldıkları başarılı sonuç nedeniyle tebrik eden Bosnalı çalıştırıcı, “Süper bir maç çıkardık. Bizim için kolay olmadı. Bu dizilişle ilk kez oynadık. Oyunda tempo ve hız problemimiz var çünkü maç eksiğimiz var. Büyük bir fedakarlık ve çabayla oyuncularım bu maçı çok iyi çıkarttı. Ancak henüz her şey bitmiş değil. Rostov evinde bize çok sıkıntı çıkartacak. Çok uyanık oyuncuları var. Gördüğünüz gibi bizim oyuncuların iyi niyetini kullanarak birçok faul kazandılar. Deplasmanda çok iyi bir maç çıkartmamız lazım” ifadelerini kullandı.

‘Cardozo gibi birine ihtiyaç var’


Bordo-Mavililer’in sık sık zamana ve transfere ihtiyacı olduğunu belirten Halilhodzic, dün akşamki mücadelenin ardından da bu düşüncelerini tekrarladı. Deneyimli teknik adam, “En az 2 aylık bir süre içinde takım hazır olur. Orta saha bölgesinde yeni bir isme ve forvette de Oscar Cardozo gibi yaratıcı bir oyuncuya ihtiyacımız var. Bu iki takviyeyi yapmamızın ardından transferi kapatabiliriz” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ