MENÜ

Fenerbahçe rekora koşuyor

'En büyük sponsorumuz taraftarımız' diyen Fenerbahçe'nin imza günlerinde izdihamlar yaşanmaya devam ediyor. Emenike ve Hasan Ali Kaldırım'ın katıldığı organizasyonda yine uzun kuyruklar oluştu, taraftarlar Akmerkez'e akın etti.

Fenerbahçe rekora koşuyor

Fenerbahçe'nin, 'En büyük sponsorumuz taraftarımız' sloganıyla, göğüs reklamsız olarak satışa çıkardığı ve taraftarlar tarafından büyük beğeni gören 2014/2015 sezonu formaları için Fenerium mağazalarındaki imza organizasyonları devam ediyor. Fenerium imza günü organizasyonlarının 6’ncısı Etiler Akmerkez Fenerium mağazasında gerçekleştirildi. Her organizasyonda olduğu gibi dün de forma satışları sırasında izdiham yaşandı. Takımın yıldız ismi Emenike ve Hasan Ali Kaldırım'ın katıldığı imza gününde, uzun kuyruklar oluşturan taraftarlar futbolculardan imza alabilmek için kelimenin tam anlamıyla birbiriyle yarıştı. Forma satışlarından büyük bir gelir elde etmeyi hedefleyen Fenerbahçe'de bugün kadar yapılan satışlarla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Fakat satışların geçen sezonlara oranla çok daha fazla olduğu, hasılatların rekor düzeye çıktığı belrtiliyor. Önümüzdeki günlerde bu konu hakkında bir bilgilendirme yapılacağı belirtiliyor.

Haberin Devamı

Hasan Ali: Çok mutluyuz

Hasan Ali Kaldırım organizasyona katılımın mutluk verici olduğunu belirtti. "Taraftarlarımızla beraber olmak çok güzel" diyen Hasan Ali, "Bunlar birlik beraberlik açısından çok önemli. Bu yıl taraftarlarımızın desteğini forma satışlarında daha çok görüyoruz. Süper Kupa'yı kazanıp, onları mutlu etmek istiyoruz" dedi.

YORUM YAZ