MENÜ

Diego Ribas sahaya iniyor

Sakatlığı nedeniyle Süper Kupa'da oynaması imkansız gibi gözüken Diego, 15 günlük aranın ardından sahalara dönecek. Brezilyalı futbolcu bu akşamki idmanda takımla birlikte çalışacak..

Diego Ribas sahaya iniyor

Fenerbahçe’nin yeni 10 numarası, 5 Ağustos’ta yapılan antrenmanda sağ arka adalesinden sakatlanmıştı. Brezilyalı futbolcu o tarihten itibaren takımdan ayrı olarak tedavisini sürdürdü. Özel çalışma programı uyguladı. Pazartesi günü oynanacak olan Süper Kupa Finali’nden Diego Ribas’ın forma giymesinin zor olduğu açıklanmıştı. Oynama ihtimali halen düşük olarak görülüyor ancak Sambacı’nın durumunda gelişmeler de yaşandı.

Kartal yorum yapmadı


Sağlık ekibi hazırladığı detaylı raporla birlikte bugün Diego’yu teknik heyete teslim edecek. Yıldız futbolcu takımla birlikte çalışmalara başlayacak. İsmail Kartal, Roma maçı sonrasında bu konuyla ilgili olarak, “Bizim için
öncelik oyuncularımızın sağlığıdır. Önce bir takımla çalışmalara başlasın, ondan sonra daha geniş ölçüde değerlendiririz. Şu anda oynayacak ya da oynamayacak diye herhangi bir şey söyleyemem” ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ