MENÜ

Asıl sınav Galatasaray

İsmail Kartal'ın Fenerbahçesi, Olympiakos ve Roma maçlarındaki performansıyla sınıfı geçti. Ancak taraftarlar ve camianın görüşü aynı: Kartal için asıl sınav, Süper Kupa finali olacak.

Asıl sınav Galatasaray

Ersun Yanal’ın şok istifasının ardından takımın başına, yardımcı antrenör İsmail Kartal getirilmişti. Kartal’ın gelişinin etkisiyle takım yeni bir hava kazandı. Oynadığı hazırlık maçlarında hayal kırıklığı yaşatan Fenerbahçe, Kartal yönetiminde kendine geldi. Önce Yunan devi Olympiakos’u deviren Sarı-Lacivertliler, ardından İtalya’da Roma’yı elinden kaçırdı. Fenerbahçe bu maçlarda aldığı sonuçlarla da ortaya koyduğu futbolla da sınıfı geçti. İsmail Kartal, teknik direktörlük kariyerine iyi bir başlangıç yaptı. Ancak taraftarların ve camianın ortak görüşü, Kartal için asıl sınavın pazartesi günü oynanacak Galatasaray maçı olduğu yönünde. Başarılı futbol adamı da ilk resmi maçında galibiyete uzanıp Fenerbahçe kariyerine kupayla başlamanın hayalini kuruyor.

‘Kupa provası değildi’


İsmail Kartal, Roma maçının ardından yaptığı açıklamada takım olarak istediklerini maçın 3’te 2’lik kısmında bir bütün olarak sahaya yansıttıklarını söyledi. Kartal, iyi bir futbol oynadıklarını belirtti ve Olimpiyat Stadı’na gelenlere güzel bir maç izlettirdiklerini kaydetti. İsmail Kartal sözlerini şöyle sürdürdü: Bu maça, Süper Kupa’daki Galatasaray sınavının provası olarak bakmak yanlış olur. Her karşılaşma için farklı stratejiler uygulayabiliriz.
Hazırlıklarımız aynı olmaz.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ