MENÜ

Wenger boşuna isyan etmemiş

Fransız menacer, maçtan önce yaptığı açıklamada, "Geçen sene Fenerbahçe, bu sene Beşiktaş. Hep zor kuralar çekiyoruz" demişti. Arsenal dün Kara Kartal karşısında vasatı aşamadı, Wenger'in serzenişinin ne kadar haklı olduğu ortaya çıktı

Wenger boşuna isyan etmemiş

Şampiyonlar Ligi'nde Play-Off kuraları çekildiğinde hem Beşiktaş hem de Arsenal cephesinden benzer tepkiler gelmişti: “En zor kurayı biz çektik.” İngiliz devinin menaceri Arsene Wenger de maçtan önce yaptığı açıklamada bunu net bir şekilde ifade etmişti. Fransız çalıştırıcı, "Türk rakipler her zaman zor oluyor. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe, bu sezon Beşiktaş... Hep zor kuralar çekiyoruz" açıklamasında bulunmuştu. Rakibine oyununu kabul ettirmesiyle bilinen, hızlı hücumları ve yüksek tempolu futboluyla karşısındaki takımlara her zaman zor anlar yaşatan Arsenal, bu kez vasatı aşamadı.

Çabaları sonuç vermedi


Alışıldık kanat hücumlarını yapamayan İngiliz devi, orta sahadaki Ramsey, Wilshere ve Arteta gibi oyuncularıyla merkezden de istediği organizasyonları gerçekleştiremedi. Arsene Wenger, sık sık taç çizgisinin yanına kadar gelerek oyuncularına uyarılarda bulundu. Yaptığı hamlelerle oyunun gidişatını değiştirmeye çalışsa da bu çabaları da sonuç vermedi. İstanbul'a galibiyet için gelen Arsenalli yıldızlar, 90 dakika sonunda 0-0'lık skorun memnuniyetiyle sahadan ayrıldı. Beşiktaş karşısında turu düşündükleri kadar kolay geçemeyeceklerini de anlamış oldular.

Haberin Devamı
YORUM YAZ