MENÜ

Wenger: Beşiktaş çok iyi takım

Maçtan önce, "Zor kura çektik" serzenişinde bulunan Wenger, karşılaşma sonunda, "Beşiktaş çok iyi takım. Hızıl ve güçlü oynadılar” diye konuştu

Wenger: Beşiktaş çok iyi takım

Şampiyonlar Ligi'nde Play-Off kuraları çekildiğinde hem Beşiktaş hem de Arsenal cephesinden benzer tepkiler gelmişti: “En zor kurayı biz çektik.” İngiliz devinin menaceri Arsene Wenger de maçtan önce yaptığı açıklamada bunu net bir şekilde ifade etmişti. Fransız çalıştırıcı, "Türk rakipler her zaman zor oluyor. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe, bu sezon Beşiktaş... Hep zor kuralar çekiyoruz" açıklamasında bulunmuştu. Wenger, 0-0 biten karşılaşma sonrasında da Siyah-Beyazlılar'a övgüler yağdırdı. Beşiktaş'ın çok iyi bir takım olduğunu dile getiren Fransız menacer, "Çok hızlı ve güçlü oynadılar. Kaliteli ve iyi futbolculara sahipler" diye konuştu.

Hakeme yüklendi!

Kendi takımının da iyi savaştığını dile getiren deneyimli futbol adamı, "Londra'daki maçta turu geçen taraf olacağız" ifadelerini kullandı. Aaron Ramsey'in oyundan atılmasına da değinen Wenger, "Kendisine gösterilen iki sarı kartta da fauller sert değildi. Kırmızı kart inanılmazdı. Hakem özellikle ikinci 45 dakikada çok kötü bir yönetim sergiledi" dedi. İngiliz ekibinin file bekçisi Wojciech Szczesny de, "Beşiktaş iyi oynadı. Maçın böyle zor geçeceğini bekliyorduk" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ