MENÜ

Türk futbolunun ustaları, geleceğin yıldızlarıyla Hakkari'de buluştu

Türk futbolunun ünlü isimleri Ali Gültiken, Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Semih Yuvakuran ve Hasan Vezir, "Futbol ustaları geleceğin yıldızlarıyla buluşuyor" projesi kapsamında Hakkari'ye geldi.

Türk futbolunun ustaları, geleceğin yıldızlarıyla Hakkari'de buluştu

Karayoluyla Hakkari'ye gelen Tanju Çolak ve beraberindeki ünlü futbolcular bir lokantada gençlerle bir araya geldi. Ünlü futbolcular büyük bir ilgi ile karşılanırken, Çolak ve beraberindeki futbolcular, gençlerin isteklerini dikkatle dinledi. "Futbolun ustaları geleceğin yıldızlarıyla buluşuyor" projesinin Van'dan sonra ikinci ayağı olan Hakkari'de bulunmaktan mutlu olduklarını belirten Tanju Çolak, gençler için ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Haberin Devamı

Çolak, "Doğu ve Güneydoğu'nun 13 ilinde bu güzel insanlarla, gençlikle beraber olup onlarla kucaklaşmak, onlarla ayrışım yapmadan onların mutluluğunu sağlayabiliyorsak ne mutlu bize. Sevgi, dostluk ve barış ile ilgili ne varsa yapmaya hazırız. Biz bu projede yer almaktan çok mutluyuz. Hakkari insanının misafirperverliğinden şüphemiz yok. Gelirken bize sevgi gösterisinde bulundular. Buraya geldiğimize inanamadılar" dedi.

Futbolun ustaları, akşam gençlerle yapacakları halı saha maçtan sonra, Hakkari Valisi Yakup Canbolat'ın vereceği yemeğe katılacak.

YORUM YAZ