MENÜ

Trabzonspor'a Costant müjdesi

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda yarın sahasında Rostov ile yapacağı ilk maçın hazırlıklarını tamamladı. Ayrıca Costant'ın lisans sorunun çözüldüğü öğrenildi.

Trabzonspor'a Costant müjdesi

Teknik Direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık olarak gerçekleştirilen antrenmanda UEFA’ya gönderilen oyuncu listesinde yer alan futbolcular katıldı. Kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da antrenmanı izledi. Antrenman başlamadan önce teknik direktör Vahid Halilhodzic ile saha kenarında bir süre sohbet eden başkan Hacıosmanoğlu, daha sonra Boşnak teknik adam ile orta alanda bulunan futbolcuların yanına giderek onlarla tek tek tokalaştı. Hacıosmanoğlu, futbolculara burada kısa bir konuşma da yaptı. Bordo-Mavili futbolcular, basına açık bölümde ısınma hareketlerinin ardından 5’e 2 pas çalışması yaptılar. Antrenmanın son bölümünde de taktik çift kale maç yapıldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Constant müjdesi

Daha önce yabancı kontenjanı nedeniyle lisans çıkartılamadığı için UEFA’ya ismi bildirilemeyen Gineli oyuncu Kevin Constant’ın, son anda listeye dahil edildiği bildirildi. Fildişi Sahilli oyuncu Bamba’nın sözleşmesinin önceki gün feshedilmesinin ardından lisans çıkartılan Constant’ın yapılan görüşmeler sonrasında listeye eklendiği ve yarınki maçta forma giyebileceği belirtildi. Bordo-Mavili kulübe de Gineli oyuncunun oynayabileceği yönünde resmi yazı geldiği öğrenildi.

Sabah forma giyemeyeceği düşünüldüğü için Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde bir antrenman gerçekleştiren Costant, akşamki çalışmada da yer aldı. Halilhodzic, bu futbolcuya takımdan ayrı olarak kısa bir koşu yaptırdı.

Haberin Devamı

COSTANT İSTATİSTİKLERİ

YORUM YAZ