MENÜ

Şimdi sıra derbide!

İsmail Kartal ikinci sınavını da başarıyla geçti. Genç hoca, oynattığı pozitif futbolla tam not alırken, derbi öncesi de mesajını yolladı: Kupa için her şeyi yapacağız.

Şimdi sıra derbide!

Ersun Yanal’ın istifasının ardından başkan Aziz Yıldırım’ın kararıyla takımın başına getirilen İsmail Kartal, soru işaretleriyle göreve başlamıştı. Camiada, 53 yaşındaki hocanın bu yükün altında kalkıp kalkamayacağı tartışılyordu. Ancak İsmail Kartal, daha ikinci maçında hakkındaki şüpheleri gidermeye başladı. İlk sınavını Yunan şampiyonu Olympiakos karşısında veren Sarı-Lacvivertliler’in yeni hocası hem alınan galibiyetle hem de ortaya konan pozitif futbolla yüreklere su serpmişti. Roma maçı da, Galatasaray’la oynanacak derbi öncesi en ciddi sınavıydı. Kartal ve ekibi bu sınavı da başarıyla atlattı. Çünkü Kartal’ın ekibi, Olimpiyat Stadı’nı Roma’ya dar etti. İlk maçta olduğu gibi oyuncular, yine gollerden sonra İsmail Kartal’ın yanına koştu.

Takımımdan memnunum


Maç sonunda değerlendirmelerde bulunan Kartal, futbolcularını sergiledikleri mücadeleden ötürü tebrik ederken derbi öncesi ezeli rakip Galatasaray’a mesaj göndermeyi de ihmal etmedi. İşte Kartal’ın sözleri: Oyuncularım aynı Olympiakos maçında olduğu gibi arzuluydu. Bu hırs bizim için önemli. Takımımdan memnunum. Şimdi önümüzde çok önemli bir Galatasaray maçı var. 2 sezondur kaldıramadığımız Süper Kupa’yı alıp, sezona moralli başlamak istiyoruz. Bunun için her şeyi yapacağız.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ