MENÜ

Sağ bek için aday Pereira

Transfer çalışmalarını sürdüren Kara Kartal'da İspanya seferi başlıyor. Slaven Bilic'in raporuyla harekete geçen yönetim, Valencia'da forma giyen Joao Pereira'yı renklerine katmak için düğmeye bastı.

Sağ bek için aday Pereira

Yeni sezonda 3 kulvarda birden yarışacak Beşiktaş’ta ligin başlamasına kısa bir süre kala transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Teknik direktör Slaven Bilic’in verdiği rapor doğrultusunda harekete geçen Siyah-Beyazlı yönetimin, İspanya temsilcisi Valencia’da forma giyen Joao Pereira’yı kadrosuna dahil etmek için harekete geçtiği bildirildi. Hırvat çalıştırıcının adaylar arasında liste başı yaptığı 30 yaşındaki Portekizli’yi kadrosuna katmayı hedefleyen Beşiktaş’ın İspanya’dan haber beklediği kaydedildi.

Haber bekleniyor

Kulübüyle 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunan Pereira’dan gelecek cevaba göre yol haritasını belirleyecek olan Siyah- Beyazlılar’ın tercübeli oyuncunun yanı sıra alternatif isimlerle de temasta olduğu ileri sürüldü. Dün akşam da İsmail Köybaşı’nın sağ bek olarak oynaması, Bilic’in bu bölgeye bir takviye istediğinin en büyük göstergesi olarak yorumlandı. Bilic’in ayrıca Başkan Fikret Orman’la konuyla ilgili görüştüğü ve sağ bek sorununun kısa sürede çözülmesini istediği öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ