MENÜ

Rostov kadrosu şekilleniyor

Trabzon'da bir tarafta Malouda krizi yaşanırken diğer yandan da Rostov hazırlıkları sürüyor. Rus ekibi ile oynanacak olan yarınki maç öncesi Vahid Halilhodzic, kafasındaki kadroyu dün denemeye aldı.

Rostov kadrosu şekilleniyor

Bordo-Mavililer'de Malouda krizi baş gösterirken, bir taraftan da teknik direktör Vahid Halilhodzic öğrencilerini Rostov maçına hazırlıyor. Düşündüğü ilk 11'i dünkü idmanda deneyen Bosnalı'nın, futbolcularının gösterdiği performanstan memnun kaldığı öğrenildi. Daha önce yaptığı açıklamada Rostov'u en az 2 farklı yeneceklerini söyleyen Vahid hocanın; Onur, Bosingwa, Belkalem, Mustafa, İshak, Salih, Medjani, Yusuf, Fatih, Deniz Yılmaz ve Cardozo ile sahaya çıkması bekleniyor. Rus ekibi önünde hücuma ağırlık vermesi beklenen 62 yaşındaki teknik direktörün, çift forvet merkezli bir sistem ile oynayacağı ileri sürülüyor.

Hazırlıklar devam ediyor


Bu arada, Rostov ile oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçının hazırlıkları dün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde basına ve taraftara kapalı olarak yapılan antrenmanla devam edildi. Halilhodzic ile tartışan Fransız futbolcu Florent Malouda antrenmana alınmadı, sakatlığı bulunan Özer Hurmacı da çalışmada yer almadı. İdmanın ardından kaleci antrenörü Mickael Boully’in doğum günü kesilen pasta ile kutlandı

Haberin Devamı
YORUM YAZ