MENÜ

"Papa'dan değil Zanetti'den davet aldım"

Belözoğlu, Fenerbahçe'nin, Roma Olimpiyat Stadı'nda AS Roma ile 3-3 berabere kaldığı özel maçın ardından Türk gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"Papa'dan değil Zanetti'den davet aldım"

Yıldız futbolcuların katılacağı "Barış İçin Dinlerarası Diyalog Maçı"na katılacağı yönünde Türk basınında çıkan haberlerin anımsatıldığı Fenerbahçe'nin deneyimli orta saha oyuncusu, şunları söyledi:

"Evet, katılacağım. İnter'den eski takım kaptanım Javier Zanetti ve Papa'nın yapmış olduğu bir davet. Çok güzel bir maç olacak diye ümit ediyorum. İhtiyaç olan tüm herkese yardımın ulaşacağı güzel bir maç olacak. Dünyanın özellikle barışa ihtiyaç duyduğu bu zamanları yaşıyoruz. Bizler de elimizden geldiğince buna destek olmak için Javier Zanetti'nin davetini kabul ettim. İnşallah 1 Eylül'de burada olacağım."

Emre Belözoğlu, AS Roma maçıyla ilgili olarak da, "Hazırlık dönemi. İyi bir maç oldu her iki takım için de. Onların kendi sahalarında ilk maçları. Bizim takım da yeterince konsantre olmuştu. İnşallah bunun devamı gelir, bizim için önemli olan Süper Kupa finali" dedi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ