MENÜ

"İmkansız değil"

Karabükspor Başkanı Mustafa Yolbulan, St.Etienne karşısındaki şanlarını FANATİK'e değerlendirdi: “Cesur oynadığımız zaman yenemeyeceğimiz takım yok. Rosenborg maçına göre daha alternatifli bir kadromuz var. Evet St.Etienne güçlü ve kaliteli bir ekip. Ancak yenilmeyecek bir takım değil. Zor maç olacağını biliyoruz ama imkansız değil. Ekibimiz, bir kez daha halkımızın yüzünü güldürecek”

"İmkansız değil"

Tarihinde ilk kez Avrupa arenasında boy gösteren Kardemir Karabükspor, yeni hedefine odaklandı. UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme maçında Norveç’in Rosenborg temsilcisini eleyen Mavi Ateş, yarın Fransız takımı St.Etienne’i devirmenin hesaplarını yapıyor. Play-Off’u geçip, gruplara kalmayıhedeflediklerini dile getiren Kırmızı-Mavililer’in başkanı Mustafa Yolbulan, yarın Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda yeni bir zafere imza atacaklarını söyledi. St.Etienne’in 200-300 kişilik bir taraftar grubuyla Türkiye’ye geldiğine dikkat çeken başkan Yolbulan, “Tüm şehir ve Safranbolu, Fransız konuklarımızı en iyi şekilde ağırlayacağız. Yine zor bir maç bizi bekliyor. Fransa’ya avantajlı bir skorla gitmek istiyoruz. Bunu da güçlü ve kaliteli rakibimiz karşısında taraftarımızın desteğiyle alacağız” ifadelerini kullandı.

‘Yeni bir zafer yolda’


Rosenborg maçına göre daha alternatifli bir kadroya sahip olduklarının altını çizen Karabükspor’un patronu şunları söyledi: “İlk maç çok önemli, buradakesin kazanmamız gerekiyor. Cesur
oynadığımız zaman yenemeyeceğimiz takım yok. Rosenborg maçında dar bir kadromuz vardı. Şimdi alternatifli ve daha hazır bir takımız. Teknik heyetimiz di Fransa’da rakibi mercek altına aldı. Tolunay hocamız da garanti verdi. St.Etienne güçlü ama yenilmeyecek bir takım değil. Yani zor ama imkansız asla değil. Yeni bir zafere imza atacağız. Tüm kalbimle takımıma güveniyorum. Ekibimiz, bir kez daha halkımızın yüzünü güldürecek. Kardemir Karabükspor, UEFA Avrupa Ligi’ne kalma vizesini alacaktır.”

Mehmet Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ