MENÜ

Helal olsun sana Bilic

Wenger'in planını çözüp, 400 milyon Euro'luk Arsenal'i durduran Kartal'ın hocası Bilic, "Helal olsun" dedirtti. Beşiktaş'ın çift forvetli, sürekli hücumu düşünen oyun anlayışı, İngiliz devini darmadağın etti.

Helal olsun sana Bilic

Beşiktaş'ın dün gece Arsenal karşısında ortaya koyduğu futbol ve mücadele ayakta alkışlandı. Ne de olsa Siyah-Beyazlı ekibin karşısında, kadro değeri 400 milyon Euro'yu bulan bir Arsenal vardı. Her ne kadar birkaç yıldızını İstanbul'a getirmese de, Türkiye'ye galibiyet için gelen İngiliz devi, karşısında taş gibi bir rakip buldu. Kartal'ın hocası Slaven Bilic, kurt hoca Arsene Wenger'in ekibini çok iyi çözmüştü. En iyi silahını kullanıp, hücum yönünü ön plana çıkaran Hırvat hoca, Arsenal'e karşı hiç beklenmeyen bir baskı kurdurttu. Demba Ba ve Mustafa Pektemek'li hücum hattını, Olcay ve Veli gibi isimlerle destekleyen Bilic'in cesur sistemi, "Helal olsun" dedirten cinstendi. Nitekim Beşiktaş, maçın başından sonuna kadar daha fazla hücum eden, daha çok pozisyon bulan ve zaferi isteyen taraftı.

Son saniyede tribüne yollandı


Ancak arzulanan gol bir türlü gelmeyince, gece sessiz sona erdi. Bilic'in maçın son saniyelerinde hakeme itirazden tribüne gönderilmesiyse maçın en talihsiz anıydı. Tecrübeli hocanın ceza alıp almayacağı şimdilik bilinmiyor. UEFA'dan kötü haber gelirse Bilic, Londra'daki rövanşı tribünden izlemek zorunda kalacak.

İlk işi oyuncuları kutlamaktı

Slaven Bilic'in 90 dakika bitiminde yaptığı ilk iş ise soyunma odasına inerek oyuncularını kutlamak oldu. Ortaya koydukları müthiş mücadeleden dolayı oyunculara teşekkür eden Bilic, "Kazanmayı hak ettik. Burada olmadı, ama Londra'da olacak, göreceksiniz" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ