MENÜ

Aysal'dan Yıldırım göndermesi

TTNET'le yapılan anlaşma sonrasında basın mensuplarıyla ayak üstü sohbet eden Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın özellikle bir cümlesi, uzun süre gündemden düşmeyecek gibi görünüyor.

Aysal'dan Yıldırım göndermesi

Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, “Başarılar sahadan çok masada kazanılır. Herkes için ekonomik anlamda değişik bir sezon olacak” ifadesini kullandı. Başkan’ın bu sözleri, akıllara Aziz Yıldırım’ın 2005 yılının Mart ayında dile getirdiği açıklamayı getirdi. Fenerbahçe’nin patronu o günlerde, “Şampiyonlukların sadece sahada kazanılmadığını öğrendim” diyerek, üst üste ikinci şampiyonluğa giden takımı hakkında şaibeler yaratmış ve bu ifadeler yıllarca konuşulmuştu. Şimdi Ünal Aysal’ın da bu minvaldeki sözleri, doğal olarak kafaları karıştırdı.

‘Güçlü olunca keyfi çıkıyor’


Bu arada Aysal, 25 Ağustos’ta Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa Finali için, “Spon içinde tansiyonu olan bir yarışma. Bundan dolayı da adrenalin yükselmeleri olur. Bu vesileyi iyi kullanmamız, ülkenin bugün etrafında yaşadığı politik sorunlar nedeniyle içinde bulunduğu tansiyonu en azından sporda asgariye indirmek önemli. Kişilerin birbirlerine duydukları kırgınlıklar bir tarafa bırakılmalı. Toplum için çalışmalıyız. Yöneticiler olarak özellikle daha fazla gerilime müsaade etmeyecek davranışlar içerisinde olmalıyız” diye konuştu. Başkan ayrıca Fenerbahçe’yi çok güçlü bir rakip olarak gösterirken, “Onlarla oynamaktan dolayı çok mutluyuz çünkü ancak güçlü rakiplere karşı oynayınca başarının keyfi çıkıyor” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ