MENÜ

Aysal: Gece gündüz Balanta

Sarı-Kırmızılı kulübün patronu transferle ilgili olarak ipuçları verirken, “Balanta'yı gece gündüz düşünüyoruz” diye espri yaptı ve ekledi: “Bir isimde ısrarcı olursanız değeri artar. Alternatiflerimiz var, çalışıyoruz”

Aysal: Gece gündüz Balanta

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, TTNET’le yapılan sponsorluk anlaşması sırasında önemli açıklamalarda bulundu. Her transfer sezonunun yöneticiler için sıkıntılı geçtiğini belirten Aysal, “Herkes tatil yaparken biz gece gündüz bunlarla uğraşıyoruz. Aslında hocamızın taktiği ve düşüncesi kalabalık bir takım yaratmak yerine daha kısıtlı bir takım oluşturmak. Dışarıda kalanlara da başka kulüplerde şans tanımak yönünde. Biz de bunu destekliyoruz. Bundan sonra 15-20 gün daha var. 3 transfer düşünüyoruz. Stoper, sağ bek ve yardımcı forvet. Balanta’yı gece gündüz düşünüyoruz (gülüyor), ama bir isimde ısrarcı olursanız değeri artar. Alternatiflerimiz var, çalışıyoruz. Tarık konusunda bir çalışmamız oldu. Ancak kulübü başka bir şekilde değerlendiriyor. Bazı rakamların üzerine çıkamıyoruz. Ticari bir olay. Transferin son gününe kadar şartlar değişiyor ama bugün için müspet bir şey yok” açıklamasını yaptı.

Mancini’yi de iğneledi

Haberin Devamı

“Her yiğidin bir yoğurt yiyişi var” diyerek sözlerine devam eden Başkan, “Mancini gelir gelmez yabancı sınırlamasıyla ilgili bir çözüm bulmaya çalıştı. O zamanki transferleri de verdiği listeye göre yaptık. Ocak ayındaki transferlerden birkaçı başarılı oldu. Diğerleri yeni gelen hocanın sistemine uymadıkları için oynamıyorlar, kötü oldukları için değil. En iyi oyuncumuz Sneijder, İnter’de yer bulamadı çünkü sisteme uygun değildi. Yeni transferlere de bu yönden bakmamız lazım” ifadesini kullandı.

‘Unicef ya da Greenpece’

Forma sponsorunun yılda en az 7 milyon Dolar vermesi gerektiğini belirten Aysal, aksi takdirde B planını devreye sokacaklarını anlattı. Başkan, bu doğrultuda Unicef veya Greenpeace gibi hayır işlerine girebileceklerini vurgulayıp, “Para getirisi yoksa, sosyal getirisi olmalı” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

Metin Karabaş

YORUM YAZ