MENÜ

Wenger: Zor maç olacak

İngiliz ekibinin teknik direktörü Arsene Wenger, "Geçen sezon Fenerbahçe ile eşleşmiştik. Bu kez de Beşiktaş'a rakip olduk. Maçın her anlamda zor geçeceğinin farkındayız. Tek hedefimiz turu geçmek" dedi.

Wenger: Zor maç olacak

Arsenal'in teknik direktörü Arsene Wenger, Beşiktaş karşılaşması öncesi tek hedeflerinin turu geçmek olduğunu söyledi. İngiltere Premier Ligi'ne galibiyetle başlayan İngiliz ekibinin hocası Wenger, "Koscielny ve Gibbs'in bazı sıkıntıları oldu. Ancak şu aşamada yaşanabilecek bir eksik oyuncu durumunu sorun etmiyoruz. Amacımız bir kez daha Şampiyonlar Ligi'nin bir parçası olmak. Orası en önemli takımların mücadele ettiği bir organizasyon ve biz de bunun bir parçası olmak amacındayız. Crystal Palace'a karşı tüm gücümüzü sahaya yansıtmaya çalıştık. Umarım fiziksel anlamda en kısa sürede hazır hale gelir ve Beşiktaş'a karşı elimizden gelenin en iyisini yaparız" ifadelerini kullandı.

'Futbol tutkusu yüksek'

Devler Ligi Play-Off'unda her zaman zorlu takımlarla karşılaştıklarını belirten Wenger, "Şampiyonlar Ligi bambaşka bir seviye... Burada geçen sezon da Fenerbahçe ile eşleşmiştik. Bu kez de Beşiktaş'la eşleştik. Ne kadar zor bir maç olacağının farkındayız. Türkiye'de taraftarların futbol tutkusu çok yüksek. Atmosferin elbette ateşli olacağını biliyoruz. Planlarımızı kazanmak üzerine yaptık" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ