MENÜ

Rojo gitti Nani geldi

Portekiz ekibi Sporting Lizbon, Manchester United forması giyen kanat oyuncusu Luis Nani'nin bir yıllığına kiralandığını açıkladı.

Rojo gitti Nani geldi

27 yaşındaki oyuncu 2007 yılında Sporting Lizbon'dan 25 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Manchester United'ın yolunu tutmuştu. Özellikle Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid'e satılmasının ardından bu oyuncunun yerini alması beklenen Nani, Kırmızı Şeytanlar'da kendisinden bekleneni bir türlü verememiş, neredeyse her sezon sonunda bu oyuncunun adı başka kulüplerle anılmıştı.

Öte yandan bu transfer Sporting Lizbon'un Arjantinli savunma oyuncusu Marcos Rojo'nun da Manchester United'a transfer olmasını doğrular nitelikte. Çünkü kulüpler bir süredir bu oyuncunun transferi için pazarlık masasındaydı. Manchester United son olarak genç oyuncu için 20 milyon euro önermiş, Portekiz ekibi ise bu paranın üstüne Nani'yi de kiralık olarak istemişti. Ve Nani'nin bugün Sporting Lizbon'a kiralanması "Rojo'nun transferi bitti" şeklinde yorumlandı. Zaten Rojo da resmi Instagram hesabı üzerinden Manchester yolcusu olduğunu ima eden paylaşımlar yapmıştı.

Manchester United'ın Rojo'nun transferini ilerleyen saatlerde resmen açıklaması bekleniyor.

Haberin Devamı

YORUM YAZ