MENÜ

Galatasaray'da frikikçi bereketi

Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Olcan Adın, Alex Telles, Felipe Melo... Bruxelles karşısında kazanılan her serbest vuruşta bu isimler topun başına koştu, kimin vuracağı konusunda her seferinde mini toplantı yapıldı.

Galatasaray'da frikikçi bereketi

Galatasaray’da frikikler adeta tatlı bir sorun haline geldi. Birçok takımda duran topları etkili kullanacak bir oyuncu bile bulunmazken, Cim Bom bu konuda tam anlamıyla bolluk yaşıyor. Önceki akşam oynanan WS Bruxelles mücadelesinde de bu durum bir kez daha gün yüzüne çıktı. Kazanılan her serbest vuruşta Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Olcan Adın, Alex Telles ve Felipe Melo topun başına koştu. Kimin kullanacağı konusunda bu isimler adeta mini bir zirve yaparak karar verebildi! Gençlerbirliği, Trabzonspor ve Erciyesspor’da zaman zaman frikikleri değerlendiren isim olan Yasin Öztekin ise yeni takımında bu konuda girişimde bile bulunamadı.

Daha Sneijder var!

Sarı-Kırmızılılar’da serbest vuruş ustalarından biri de tabii ki Wesley Sneijder. Hollandalı yıldız, Bruxelles mücadelesine yedek başladı, son 30 dakikada oyuna dahil oldu. Belki de hazırlık maçı olduğu için, sahada kaldığı sürede kazanılan serbest vuruşlarda topun başına geçmedi. Ancak resmi maçlarda Sneijder’in de frikik rekabetine katılacağı kesin. Oyuncular bu durumu kendi aralarında hallettiği için şu ana kadar Galatasaray adına herhangi bir krize dönüşmedi. Ancak rakip kaleciler için, birbirinden farklı vuruş stilleri olan duran top ustalarından hangisinin serbest atışı kullanacağını bilmemenin büyük bir sorun yaratacağı kesin...

Haberin Devamı
YORUM YAZ