MENÜ

Emre Timsah oluyor

Bursaspor, Trabzonspor'un 25 yaşındaki golcüsü Emre Güral'ı renklerine bağlamak adına harekete geçti. Trabzon'da oynanan hazırlık maçında Bordo- Mavili futbolcudan olumlu yanıt alan Yeşil-Beyazlılar'ın, Karadeniz temsilcisinin kapısını çalacağı bildirildi.

Emre Timsah oluyor

Jimmy Briand’dan haber bekleyen Bursaspor, listesindeki yeni isimlerle temaslarını sürdürüyor. Timsah’ın Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan isimler arasında yer alan Emre Güral’la ilgilendiği öğrenildi. Teknik direktör Vahid
Halilhodzic’in gönderilmesi yönünde rapor verdiği 25 yaşındaki golcüyle görüşen Yeşil- Beyazlılar’ın transferde önemli mesafe kat ettiği bildirildi. Emre’yi ikna eden Bursalı idarecilerin, Karadeniz temsilcisinden onay beklediğine dikkat çekildi. Slovenya kampı ve Trabzon’da oynanan son hazırlık maçında forvet hattını yeterli bulmayan teknik direktör Şenol Güneş, “Hemen hemen her bölgenin alternatifi bulunuyor. Ancak özellikle gol yollarında takımı yetersiz görüyorum. Forvet hattını güçlendirmeliyiz” yönünde rapor verdiği öğrenildi.

Motivasyon konuşması

Yönetimden golcü isteyen deneyimli çalıştırıcının öğrencileriyle de bir toplantı yaptığı bildirildi. Futbolcularıyla birebir görüşen Güneş’in idman öncesi talebelerini etrafında topladığı ve bir terapist gibi onlarla ilgilendiği kaydedildi. Oyuncularını kafa olarak da yeni sezona hazırlamaya çalışan Yeşil-Beyazlı teknik adamın, “Genel anlamda iyi gidiyoruz. Hepinizin özverili çalıştığını biliyorum. Ancak daha fazla yorulmalıyız. Taraftarın bizden beklentisi büyük. Lige kadar hazır hale gelelim. Unutmayın hazır bir Bursaspor’un bileğini hiç kimse bükemez” diyerek lige motive ettiği ifade edildi.

Bursaspor Erol’u deniyor

Bir süredir Bursaspor altyapısında deneme antrenmanlarına çıkan Elazığsporlu Erol Erdal Alkan, Yeşil-Beyazlı takımın Bursa Nilüferspor’la oynadığı hazırlık maçında da forma giydi. Ajax altyapısında yetiştikten sonra Elazığspor’da profesyonel olan 20 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu, geçen sezon 6 Süper Lig, 5 de Türkiye Kupası maçında görev yaptı. Bordo-Beyazlılar’la sözleşmesini fesheden Erol, deneme antrenmanlarına çıktığı Bursaspor U21 takımının Mudanyaspor ile oynadığı maçın ardından Bursa Nilüferspor’le yaptığı maçta da forma giydi. Erol’un durumunun önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı bildirildi. Birçok takımdan teklif aldığını dile getiren Erol, Bursaspor’da forma giymek istediğini açıkladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ